Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Varovné signály tela na Wikipédii

Varovné signály tela na Wikipédii
 

Slobodná encyklopédia Wikipédia už prezentuje knihu profesorky Kataríny Horákovej Varovné signály tela. Kniha vyšla v októbri minulého roku a dodnes sa z nej predalo už niekoľko tisíc výtlačkov.

Kniha Varovné signály tela – Srdce a cievy v ohrození sa zaoberá predčasným opotrebovaním, stratou pocitu radosti zo života a zo zmyslu vlastnej práce, poruchami zdravia. Autorkou publikácie je Katarína Horáková. Zdôrazňuje potrebu, aby ľudia mali záujem o ekológiu, životné prostredie, kvalitu potravín a stravovacie návyky. Aby ischemické choroby srdca, mozgové príhody, rakovina, či cukrovka mali klesajúci trend.

Autorka pre všetkých odhodlaných zlepšiť svoj zdravotný stav predkladá knihu, ktorá na základe varovných signálov tela odhaľuje príčiny zdravotných problémov a ťažkostí. Vysvetľuje spôsob diagnostiky prekyslenia organizmu, význam vitamínov a minerálov pre posilnenie zdravia, predstavuje doplnky výživy – chlorella, spirulina, zelený jačmeň, ako aj rakytník rešetliakový. Dáva návod, ako všetky neduhy napraviť, a tak predísť vypuknutiu rôznych život ohrozujúcich chorôb.

Kniha predkladá aj recepty na očistu ciev, testy, či vám hrozí mŕtvica, infarkt alebo ateroskleróza, či potrebuje naša koža pomoc, aké výkonné je naše srdce, máme vysoký krvný tlak. Na záver obsahuje zoznam varovných signálov tela.

Publikácia Varovné signály tela vyšla vo vydavateľstve Plat4M Books v októbri 2011 a zápis o knihe na Wikipédii nájdete TU.

Facebook