Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Zuckerbergova sestra píše pamäte

01 mar Odoslal v eBooky, tablety, distribúcia kníh, O knihe, Zaujímavosti | Komentáre vypnuté na Zuckerbergova sestra píše pamäte
Zuckerbergova sestra píše pamäte
 

Randi Zuckerberg, sestra zakladateľa Facebooku, píše knihu o rokoch jej pôsobenia ako vedúcej marketingu v tíme spravujúcom sociálnu sieť.

„Technológia zasiahla každučkú časť nášho života. Dospeli sme do éry modernej digitálnej spoločnosti, ktorá v súčasnosti pôsobí ako divoký západ,“ uvádza tridsaťročná autorka. „Som nadšená zo spolupráce s vydavateľstvom Harper Collins, vďaka ktorému sa môžem s ľuďmi podeliť o svoje bláznivé skúsenosti z prednej línie sociálneho média a inšpirovať ľudí každého veku, aby si osvojili technológie a nové spoločenské normy, ktoré so sebou priniesli.“

Názov knihy „Dot Complicated,“ nie je len slovnou hračkou, ale i Zuckerbergovej blog o životnom štýle. Kniha bude sledovať jej šesťročné pôsobenie vo Facebooku na poli marketingu a vysvetlí i rozhodnutie opustiť sociálnu sieť a založiť si vlastnú produkčnú spoločnosť Zuckerberg Media. Randi Zuckerberg dala Facebooku zbohom v auguste 2011 a pôsobila ako producentka reality show „Start-Ups: Silicon Valley“.

Memoáre sa objavia i v digitálnej forme, ktorá má priniesť inovatívny interaktívny obsah vrátane integrácie sociálnych sietí a tiež platformu, ktorá ponúkne priestor úspešným crowdsourcingovým príbehom.

Okrem toho má Zuckerbergová v Harper Collins podpísanú i zmluvu na knihu pre deti. Oba tituly by sa mali objaviť na trhu v priebehu jesene.

Článok sme prevzali z blogu Gorila.sk.

Facebook