Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

MARTINUS.SK: Domov a hobby

18 nov Odoslal v Hričovský Ivan, Hronský Štefan, O knihe, Pre ženy, Radíme si navzájom, Valšíková Magdaléna, Záhrada | Komentáre vypnuté na MARTINUS.SK: Domov a hobby
MARTINUS.SK: Domov a hobby
 

V roku 2013 sme priniesli na trh prvé dve knihy z edície Praktické rady záhradkárom: ROK V OVOCNEJ ZÁHRADE a ZÁHRADA PRE ÚŽITOK. V oboch prípadoch je ich autorom profesor Ivan Hričovský, nestor slovenského ovocinárstva, spoluautormi sú profesorka Magdaléna Valšíková, docent Hronský a inžinier Martin Durec. Obe knihy v týchto dňoch obývajú prvé dve miesta v kategórii Domov a hobby v internetovom kníhkupectve Martinus.sk, ktorá obsahuje 4 255 kníh!

Týmito slovami sa prihovára svojim čitateľom profesor Ivan Hričovský na svojom facebookovom profile Rady do záhrady prof. Hričovský: Nedá mi nepochváliť sa všetkým mojim drahým priateľom na Facebooku. S radosťou môžem konštatovať, že obe moje knihy Rok v ovocnej záhrade a Záhrada pre úžitok (spoluautori profesorka Magdaléna Valšíková a docent Štefan Hronský) sú na prvých dvoch miestach kategórie Domov a Hobby zo 4 255 kníh v internetovom kníhkupectve Martinus.sk (http://www.martinus.sk/knihy/domov-hobby/)! Vydavateľstvo Plat4M Books tieto knihy ponúka priateľom môjho profilu s 30-percentnou zľavou a v prípade kúpy oboch kníh je poštovné a balné ZADARMO. Objednať si môžete na adrese books@plat4m.sk. Tí, ktorí si obe knihy objednajú do 17. novembra 2013, dostanú od vydavateľa ešte ďalšiu knihu ako darček.

Rok v ovocnej záhrade a Záhrada pre úžitok sú prvé dve knihy z edície Praktické rady pre záhradkárov. Edíciu rozšíria v budúcom roku ďalšie knihy so záhradkárskymi problematikami.

ZELENINA
Vo februári 2014 príde na trh kniha od profesorky Magdalény Valšíkovej Rok v zeleninovej záhrade. Čoskoro už predstavíme aj jej obálku. V publikácii táto uznávaná slovenská odborníčka predstaví chronologicky v jednotlivých mesiacoch roka všetky činnosti pri pestovaní, ochrane a skladovaní.

OVOCNÉ STROMY A DROBNÉ OVOCIE
V apríli 2014 príde na trh rozšírené 2. vydanie knihy Rok v ovocnej záhrade. Doplníme ju o veľmi vyhľadávané rady, ako pestovať ovocné stromky a kríky drobného ovocia bez chemickej ochrany. Autorom rád do knihy týkajúcich sa bioochrany je Ing. Ladislav Tamášek, odborník na túto problematiku.

KVETY, KRÍKY A ZÁHRADNÁ ARCHITEKTÚRA
V júni 2014 rozšíri knihy z edície Praktické rady pre záhradkárov publikácia z pera trojice odborníkov prof. Ing. Anna Jakabová, CSc., prof. Ing. Pavel Hrubík, DrSc., a Soňa Švecová, autorizovaný krajinný architekt.

Ďalšie knihy z edície Praktické rady záhradkárom predstavíme už čoskoro. Sledujte našu webstránku!

Facebook