Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Detoxikácia organizmu už v tlači

29 máj Odoslal v Horáková Katarína, Zdravie | Komentáre vypnuté na Detoxikácia organizmu už v tlači
Detoxikácia organizmu už v tlači
 

Práve dnes sme zadali do tlače na výrobu dlhoočakávané 6. rozšírené a doplnené vydanie knižného bestselleru z pera profesorky Kataríny Horákovej Detoxikácia organizmu. Pôvodnú knihu autorka rozšírila o takmer 50 strán – z doterajších 84 na dnešných 132 strán. Kniha príde na slovenský knižný trh 6. júna 2012 a veríme, že poteší trpezlivo čakajúcich čitateľov.

Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu

Autorka v úvode hovorí: Aj vy sa každé ráno zobudíte plní vitality a energie, s pocitom pohody pred začínajúcim dňom? Že nie? Potom vedzte, že vaše telo ovládajú toxíny. Bez účinnej pomoci tieto látky nevieme ani spracovať, ani z organizmu vyplaviť. Toxíny sú všade, kam sa len pozrieme. Ich zdrojom je strava, ktorú prijímame, voda, ktorú pijeme, vzduch, ktorý dýchame… a to sme spomenuli iba niektoré. Zvýšený výskyt toxínov sa môže pripísať znečisteniu životného prostredia, množstvu chemických prípravkov v našich domácnostiach, umelých prísad v našej potrave. Následkom je, že stále viac ľudí trpí alergiami či precitlivenosťou na rôzne látky. Okrem škodlivých vplyvov na naše telo, trpí aj naša myseľ. Pod vplyvom uponáhľanej doby rastie napätie, stres, psychické vyčerpanie… To všetko má za následok, že naše rána nie sú také optimistické, ako by nám malo byť prirodzené. K tomu prispieva aj naše nezdravé stravovanie. Navyše, pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín, ostáva časť jedla nestrávená, nasleduje jej hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky, a to sú pôvodcovia našich chorôb. Často sa prebytočné kilogramy snažíme „odhladovať“ nevyváženou a rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však niet čo čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, akú dôležitú úlohu, okrem zdravého stravovania, hrá pravidelná detoxikácia – očista organizmu. Väčšina z nás ani po celý život neurobí nič pre to, aby zbavila svoje telo nahromadených jedov, parazitov a odpadu. Vedci dokázali, že len v hrubom čreve dospelého človeka sa nachádza tri až päť, v niektorých prípadoch až desať kilogramov nestrávených a usadených zvyškov potravy! Dosť desivá predstava. Je to dôsledok toho, že pre život v blahobyte nie sme psychicky ani telesne dostatočne vybavení.

Ďalej Katarína Horáková hovorí: Cieľom tejto knižky je poradiť všetkým tým, ktorí chcú pre svoje zdravie niečo urobiť. Aby sme sa vyhli chybám, podávam návod ako si ozdraviť organizmus, zbaviť ho usadenín, hlienov, jedov, parazitov a nadváhy bez poškodenia nášho tela a zbytočných stresov. Kvalita telesných i duševných aktivít človeka totiž závisí od toho, ako sa pravidelne staráme nielen o svoj zovňajšok, ale aj o svoje vnútro.

Knihu Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu si môžete objednať  tu: books@plat4m.sk.

Facebook