Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

ZARES GROUP: Prinášame najnovšie svetové trendy na Slovensko

28 jan Odoslal v Hrubík Pavel, Jakábová Anna, O knihe, Švecová Soňa, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na ZARES GROUP: Prinášame najnovšie svetové trendy na Slovensko
ZARES GROUP: Prinášame najnovšie svetové trendy na Slovensko
 

Partnerom pri príprave publikácie Anna Jakábová, Pavel Hrubík, Soňa Švecová: Záhrada pre krásu – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Zares Group. Na 119. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty. Na strane 155 publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie taktiež prezentuje svoje výrobky.

Plantago

Spoločnosť Plantago, spol. s r.o., člen skupiny zares®, pôsobí na slovenskom záhradníckom trhu od roku 2000. Špecializuje sa na výrobu drevín a stromov – pestovaním drevín na ploche 80 000 m2 a obchodnou činnosťou na ploche 15 000 m2.

Svojim zákazníkom ponúkame možnosť výberu z najširšej ponuky drevín na Slovensku (cca 4000 položiek). Počas celej sezóny tu nájdete pestrú ponuku listnatých a ihličnatých drevín, vzrastlých a solitérnych stromov, záhradných bonsajov, trvaliek a doplnkového sortimentu. Tovar je pravidelne dopĺňaný počas celej sezóny vrátane letných mesiacov. Disponujeme silným portfóliom renomovaných dodávateľov z Nemecka, Holandska, Talianska, Belgicka, Poľska, Maďarska, Česka a zo Slovenska. Prvoradým kritériom pri výbere dodávateľa je jeho spoľahlivosť v dodržiavaní termínov a kvalite tovarov.

Spoločnosť RHAPIS vznikla v roku 2000. Našim prioritným zameraním je prevádzkovanie siete luxusných maloobchodných predajní kvetov – kvetinárstva RHAPIS. Rovnako významnou oblasťou činnosti je dodávka a údržba interiérovej zelene. Spoločnosť dnes reprezentuje tím 45 vlastných odborne fundovaných zamestnancov, ktorý prevádzkuje 9 kvetinárstiev a vykonáva dodávky a servis zelene pre mnoho významných spoločností na Slovensku. Spoločnosť RHAPIS patrí medzi lídrov vo svojej oblasti na slovenskom trhu. Zároveň je členom skupiny zares®, čo podčiarkuje význam komplexnosti a kvality poskytovaných služieb.

Facebook