Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

BIOS Zvarik: Pomáhame chrániť životné prostredie už od roku 1994

28 apr Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Valšíková Magdaléna, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na BIOS Zvarik: Pomáhame chrániť životné prostredie už od roku 1994
BIOS Zvarik: Pomáhame chrániť životné prostredie už od roku 1994
 

Partnerom pri príprave publikácie Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Bios-Zvarik. Na 83. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty. Firma bola taktiež partnerom publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana, kde prezentuje produkty na strane 85 a publikácie Anna Jakábová, Pavel Hrubík, Soňa Švecová: Záhrada pre krásu – 1. vydanie, kde boli produkty predstavené na strane 53. Na strane 89 publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie taktiež prezentuje svoje výrobky.

Bios-Zvarik

Naše služby v oblasti odpadového hospodárstva (projekty odpadového hospodárstva) sme rozšírili v roku 1997 o predaj ekoprípravkov na čistenie žúmp, septikov a kanalizácie Septifos Vigor a Septonic. Od roku 1999 sme výhradnými dovozcami týchto prípravkov na prírodnej báze.

V roku 2008 sme našu ponuku rozšírili o ďalšie prípravky vyrobené z prírodných zložiek – certifikovanú ekodrogériu Sonett. V ponuke máme aj ďalšie enzymatické prípravky na urýchľovanie rozkladu organického odpadu.

Celý náš sortiment nájdete v našom e-obchode.

Septi výrobky                                     Ekodrogéria

bios-zvarik-icon_02     bios-zvarik-icon_03

Odstraňovače pachov                           Pre záhradkárov

bios-zvarik-icon_04     bios-zvarik-icon_06

Ostatné

bios-zvarik-icon_07

Facebook