Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Barny´s: Záruka kvality a účinnosti

28 okt Odoslal v Autori, Horáková Katarína, O knihe, Partneri, Zdravie, Zdravie | Komentáre vypnuté na Barny´s: Záruka kvality a účinnosti
Barny´s: Záruka kvality a účinnosti
 

Partnerom pri príprave publikácie Katarína Horáková: Ako mať zdravý mozog v každom veku – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Barny´s. Na obálke a stranách 21, 136 a 167 tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Produktovej rade Barny´s sme sa začali venovať od roku 2004.  V roku 2006 sa Barny´s stal neodmysliteľnou súčasťou najrešpektovanejších spoločností na svete v oblasti nutraceutík, ako je spoločnosť Aloecorp, Pharmachem a Inovo Biologic. Barny´s bude mať vďaka tomu vždy obrovský náskok oproti ostatným spoločnostiam, ktoré skôr investujú finančné prostriedky do reklamy, než do samotného vývoja nových, technologicky kvalitnejších receptúr.

21 - Barnys1

Najlepším príkladom tohto tvrdenia môžu byť kĺbové preparáty. Boli sme prví, kto v SR uviedol na trh už v roku 1999 trojzložkový preparát Proenzi 3 a od tej doby sa v segmente kĺbových preparátov nič zásadného nezmenilo. Bol to však opäť Barny´s, kto vypočul zákazníkov, ktorým prípravky staršej generácie zásadne nepomohli a prišiel na trh s novým preparátom CeladrinTM, ktorého účinok je založený na úplne inom princípe než kĺbové preparáty staršej generácie.

Ďalším príkladom môže byť segment aloe vera. Barny´s ACTIValoe® FORTE predbehla iné aloe svojou unikátnou technológiou Qmatrix®. Rovnako aj z tohto dôvodu surovinu ACTIValoe® ako jedinú odoberá viac než 700 farmaceutických spoločností po celom svete a ako jediná dáva analytické rozbory, ktoré sú dôkazom jej biologickej aktivity a vysokého percenta polysacharidov, teda najdôležitejšej zložky v aloe vera.

Kvalita výroby

Prevažná väčšina spoločností, ktoré vyrábajú alebo predávajú výživové doplnky v ČR, neprechádza tak prísnymi kontrolami ako Barny´s. Toto tvrdenie môžeme potvrdiť skutočnosťou, že sme boli vybraní jednou z najväčších farmaceutických spoločností na svete k spolupráci a partnerstvu. Sme hrdí na to, že sa naším partnerom stala kanadská farmaceutická spoločnosť Apotex (www.apotex.ca), strategický dodávateľ liekov pre Kanadu a celý svet.

Kanadská spoločnosť Apotex sa rozhodla svoje liekové portfólio doplniť o niektoré kvalitné a funkčné výživové doplnky a k tejto spolupráci si vybrali práve kanadskú značku Barny´s. Môžeme Vás teda ubezpečiť, že naši dodávatelia spĺňajú nielen vysoký farmaceutický štandard GMP, ale štandard omnoho vyšší a to sú vnútropodnikové normy spoločnosti Apotex. Aby sme 100 % splnili na nás kladené nároky, sme spoločnosťou Apotex, respektíve ich audítormi pravidelne auditovaní.

Správna výrobná prax (GMP – Good Manufacturing Practice) je súbor pravidiel, ktoré sú záväzné pre výrobcov liekov. Správna výrobná prax zaručuje, že celý proces výroby i distribúcia prípravku je pod kontrolou od vstupných surovín až po finálny výrobok. Pri dodržovaní takýchto pravidiel získava výrobca certifikát GMP. Tým, že obaja výrobcovia sú držiteľmi tohto certifikátu a Barny‘s prípravky sú vyrábané za rovnakých podmienok ako sú vyrábané lieky, zaručujeme špičkovú kvalitu našich produktov.obalka - Barnys

Kvalita Barny´s produktov je kontrolovaná vo všetkých fázach výroby:

  • Na začiatku (meranie obsahu účinných látok vo vstupnej surovine)
  • V priebehu (podlieha pravidlám Správnej výrobnej praxe)
  • Po ukončení (opätovné meranie obsahu účinných látok vo finálnom výrobku)

O špičkovej kvalite Barny´s produktov vypovedá i spolupráca s významnými farmaceutickými spoločnosťami, ktorým dodávame vstupné suroviny i samotné finálne výrobky.

 

Facebook