Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Vitarián: Portál o zdraví, ktorý Vás zorientuje

28 okt Odoslal v Autori, Horáková Katarína, O knihe, Partneri, Zdravie, Zdravie | Komentáre vypnuté na Vitarián: Portál o zdraví, ktorý Vás zorientuje
Vitarián: Portál o zdraví, ktorý Vás zorientuje
 

Partnerom pri príprave publikácie Katarína Horáková: Ako mať zdravý mozog v každom veku – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Vitarián. Na 49. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Prečo jeme? Aby sme dostali potrebnú energiu pre telo aj myseľ. A dostávame ju? Pozrite sa okolo seba. Koľko vitálnych ľudí poznáte? Jedného, dvoch? Akú majú životosprávu? Ako sa cítite po výdatnom jedle? Cítite prílev energie? Nie? Prečo? Veď ste „dali telu energiu“ v podobe jedla. Prečo je potom unavené?

Otázok a otázok. A v časopisoch, knihách, televízii, rádiu je odpovedí množstvo. Ktorá je ta správna? Tá správna pre koho? Štatisticky priemerného občana?
Alebo konkrétne vás?

Vitarián

Náš blog a fórum Vitarian.sk chce vytvoriť diskusiu na témy, ktoré sú najpodstatnejšie v živote, témy telesného a duševného zdravia a z neho plynúcej radosti zo života. Témy ako my ľudia vplývame našim spôsobom života na ekologicky systém našej planéty a tým aj na seba.49 - Vitarian

Žijeme na to aby sme sa cítili dobre. Ak sa necítime dobre asi niečo nerobíme správne. Tak potom skúšajme. Skúšajte čo zaberie práve u vás. Neexistuje jedna pravda a už vôbec nie pravdaplatná pre každého. Experimentujte. A prispievajte svojimi postrehmi na našu stránku. Praktická skúsenosť je tisíckrát hodnotnejšia ako akákoľvek „vedecká“ teória. Podeľte sa s ňou na našej stránke. A čítajte skúsenosti iných hľadajúcich.

 

Teším sa na vzrušujúci príbeh.

Andrej Maťko

 

Facebook