Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Matuzalem: Molekula života

28 okt Odoslal v Autori, Horáková Katarína, O knihe, Partneri, Zdravie, Zdravie | Komentáre vypnuté na Matuzalem: Molekula života
Matuzalem: Molekula života
 

Partnerom pri príprave publikácie Katarína Horáková: Ako mať zdravý mozog v každom veku – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Matuzalem. Na 81. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.Matuzalem - molekula života

Matuzalem je výživový doplnok, ktorý obsahuje tri druhy vitamínov B a extrakt Matuzalem – molekulu života, ktorej základom je extrakt z čajovníka čínskeho (Camelia sinensis).

Vitamín B2 (riboflavín) prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom a vitamíny B6 a B12 prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Všetky tri vitamíny navyše prispievajú k normálnemu energetickému metabolizmu a normálnej činnosti nervovej sústavy.

Autori výživového doplnku Matuzalem, boli za svoju prácu v oblasti biotechnológii ocenení zlatou medailou svetovej organizácie duševného vlastníctva WIPO AWARD, GENEVE, SWITZERLAND, 2009, ktorá im bola udelená 22.apríla 2008.

 

Facebook