Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Centrum MEMORY: Je pre nás česť pomáhať Vám

28 okt Odoslal v Autori, Horáková Katarína, O knihe, Partneri, Zdravie, Zdravie | Komentáre vypnuté na Centrum MEMORY: Je pre nás česť pomáhať Vám
Centrum MEMORY: Je pre nás česť pomáhať Vám
 

Partnerom pri príprave publikácie Katarína Horáková: Ako mať zdravý mozog v každom veku – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bolo aj Centrum MEMORY. Na  123. strane tejto knihy prezentovalo svoje produkty.

Capture

Sme nezisková organizácia poskytujúca všeobecne prospešné služby ľuďom s poruchami pamäti a Alzheimerovou chorobou. Sme modelovým a jediným zariadením svojho druhu na Slovensku. Centrum MEMORY bolo založené Nadáciou MEMORY v roku 2002. Poskytujeme služby v sociálnej oblasti (špecializovaný denný pobyt pre ľudí s Alzheimerovou chorobou, kognitívne tréningy,  poradenstvo), zdravotnícke služby (psychiatrická ambulancia, ambulancia liečebného pedagóga), preventívne aktivity (tréningy pamäti), akreditované vzdelávanie (opatrovateľov, pracovníkov v sociálnych a zdravotníckych organizáciách) a prax pre študentov. K 1. januáru 2005 sa naše zariadenie stalo súčasťou Centra Excelentnosti Slovenskej akadémie vied, ktoré nesie názov „Centrum Excelentnosti pre Alzheimerovu chorobu a príbuzné neurodegeneračné poruchy“.

123 - Centrum MEMORY

 

Komu poskytujeme naše služby?

Náš tím pracovníkov

Ako nás môžete podporiť????

Referencie

Cenník služieb

Je pre nás česť pomáhať Vám:).

 

Facebook