Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Hypecor: Výživový doplnok vyrobený z výťažku zo semien viniča

28 okt Odoslal v Autori, Horáková Katarína, O knihe, Partneri, Zdravie, Zdravie | Komentáre vypnuté na Hypecor: Výživový doplnok vyrobený z výťažku zo semien viniča
Hypecor: Výživový doplnok vyrobený z výťažku zo semien viniča
 

Partnerom pri príprave publikácie Katarína Horáková: Ako mať zdravý mozog v každom veku – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Hypecor. Na  stranách 204 a 205 tejto knihy prezentovala svoje produkty.

IBCC je výrobcom  výživových doplnkov špičkovej kvality so zámerom ponúkať výrobky najvyššej dostupnej kvality. Zabezpečenie 204 a 205 - Hypecortohto zámeru sa začína dodržaním štandardov NSF GMP , ISO , HACCP, ktoré zaručia konzistentnú kvalitu, bezpečnosť a dokonalosť. Všetky naše výrobky majú jedinečné  výhody: klinicky preukázané zdravotné prínosy a celosvetovú patentovú ochranu.

♥ HYPECOR ® je bezpečný produkt,  špičkovej kvality, bez zaznamenaných vedľajších účinkov:
HYPECOR ® má status U.S. FDA GRAS a je vyrábaný v súlade s najvyššími farmaceutickými výrobnými štandardmi ( NSF GMP , ISO , HACCP ). Spĺňa HALAL, Kosher a vegetariánske štandardy. Neboli zaznamenané žiadne vedľajšie účinky ani zmeny v zložení krvi v priebehu klinických štúdií. Dôkaz o jeho bezpečnosti poskytujú aj toxikologické štúdie (8).

(8) Toxikologické štúdie :
S.S. Bentivegna, K.M. Whitney: Subchronic 3-month oral toxicity study of grape seed and grape skin extract, Food and Chemical Toxicology 40, Elsevier, 2002., pp. 1731-1743.
G.L. Erexson: Lack of in vivo clastogenic activity of grape seed and grape skin extracts in a mouse micronucleus assay, Food and Chemical Toxicology 41, Elsevier, 2003., pp. 347-350.

♥ HYPECOR ® je 100 % prírodný:
Je bohatý na patentom chránené bioaktívne polyfenoly, ktoré sú vyrobené  patentom chráneným extrakčným procesom (9) ( na vodnej báze , bez pesticídov a rozpúšťadiel ) zo starostlivo vybranej špeciálnej zmesi  viniča hroznorodého, čo zaručuje obsah minimálne 90 % polyfenolov. Počas procesu extrakcie sa získa čistený, koncentrovaný a  rozprašovaním sušený  extrakt, MegaNatural ® – BP), ktorý má  štrukturálne jedinečnú nízku molekulovú hmotnosť ( oveľa nižšia priemerná molekulová hmotnosť, než majú akékoľvek iné extrakty z hroznových jadier na trhu ), čo umožní využitie  skutočného potenciálu  polyfenolových zlúčenín, prítomných v tomto prípravku. Tento proces zabezpečuje lepšiu biologickú aktivitu (10) , stabilitu, 100 %  rozpustnosť a biologickú dostupnosť ( biologicky aktívne polyfenoly sú absorbované oveľa rýchlejšie a ľahšie).

♥ Aktívna látka HYPECOR ® – u , MegaNatural®-BP, je vedecky overený produkt, ktorý účinne pomáha  pri znižovaní krvného tlaku:
Pôvodné randomizované, dvojito slepé, placebom kontrolované klinické štúdie realizované v UC Davis, Odelenie vnútorného lekárstva, Divízia kardiológie a  angiológie,  pod vedením Prof C. Tissa Kappagodu, MD, Ph.D., poskytli vedecké dôkazy o účinnosti MegaNatural®-BP. Tento pôvodný výskum poskytuje pevnú podporu pre tvrdenia o  účinku na krvný tlak. Na základe klinických štúdií, odporúčaná dávka 300 mg MegaNatural®-BP v jednej kapsule HYPECOR ® -u účinne pomáha.

♥ HYPECOR ® poskytuje výraznú výhodu :
Ochrannou známkou chránený názov produktu, pôvodné klinické štúdie, patentovaný výrobný proces a patentovaná aktívna látka,  poskytujú  výhodu oproti produktom, vyrobeným
z bežne dostupných   výťažkov zo semien viniča  s neovereným množstvom  a kvalitou antioxidantov.

♥ HYPECOR ® spĺňa požiadavky:

HYPECOR ® spĺňa požiadavky, kladené na prírodné výživové doplnky, ktoré sú prínosom pri  prehypertenzii a metabolickom syndróme.

(9) US Patent 6,544,581: “Unique manufacturing extraction process”

(10) Veľmi vysoká ORAC hodnota  (Oxygen Radical Absorbance Capacity = kapacita absorbovať voľné radikály kyslíka) 14 000 mmol TE / g bola zaznamenaná u MegaNatural®-BP  v Brunswick Laboratories (USA), nezávislé laboratórium, ktoré sa špecializuje na analýzy  antioxidantov a oxidačného stresu. Vzorka z každej šarže aktívnej látky HYPECOR ® – u (MegaNatural®-BP) je zaslaná do Brunswick Laboratories, aby bola garantovaná vynikajúca kvalita a antioxidačná účinnosť.

Facebook