Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Body Detox ponúkame v 32 krajinách sveta

01 júl Odoslal v eBooky, tablety, distribúcia kníh, Horáková Katarína, O knihe, Pre ženy, Zaujímavosti, Zdravie | Komentáre vypnuté na Body Detox ponúkame v 32 krajinách sveta
Body Detox ponúkame v 32 krajinách sveta
 

Elektronická anglická verzia knižnej publikácie Detoxikácia organizmu od profesorky Kataríny Horákovej pod názvom Body Detox je v ponuke v 32 krajinách sveta. Nielen v USA, Kanade a Austrálii, ale aj v 29 štátoch Európy.

Pred pár dňami naše licenčné americké vydavateľstvo Katarina Horak Books uviedlo prostredníctvom iBookstore na trh anglickú verziu slovenského knižného bestselleru Detoxikácia organizmu od profesorky Kataríny Horákovej Body Detox. Už o niekoľko dní sa ponúka rozšírila na ďalších 31 krajín sveta.

Nechýba medzi nimi USA, Kanada a Austrália. Z európskych krajín je kniha k dispozícii v celej Škandinávii – Švédsku, Nórsku, Dánsku a Fínsku, v strednej Európe – Česku, Slovensku, Maďarsku, Poľsku, Rakúsku a Slovinsku, predáva sa už aj v Nemecku, Belgicku, Holandsku, ďalej Francúzsku, Španielsku, Portugalsku, Grécku, Taliansku. Kniha sa dá stiahnúť aj v Pobaltí – Estónsko, Lotyšsku a Litve, v ostrovných štátoch Cyprus a Malta, Anglicku a Írsku a nakoniec aj v Luxembursku.

V najbližšom čase sa pripravujú verzie pre najväčší svetový elektronický obchod Amazon.com a kníhkupecký gigant Barnes & Noble.

Facebook