Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Prečo iPhone & Android mobilné aplikácie?

26 sep Odoslal v Radíme si navzájom, Zaujímavosti | Komentáre vypnuté na Prečo iPhone & Android mobilné aplikácie?
Prečo iPhone & Android mobilné aplikácie?
 

Keď 10. júla 2008 Apple uviedol App Store, bolo k dispozícii iba 552 iPhone aplikácii. Začiatkom júna 2011 vytvorili programátori tretích strán viac ako 425 000 mobilných aplikácii. Android Market, ktorý začal všetko trošku neskôr, dosiahol v júli 2011 vyše 250 000 aplikácii. iTunes App Store a Android Market umožňuje užívateľom veľmi ľahko objavovať a sťahovať nové aplikácie. Či už zadarmo alebo za peniaze.

Pretože sa aplikácie stali nesmierne populárne, môžu prostredníctvom nich spoločnosti osloviť značný počet úplne nových spotrebiteľov. Prehliadanie aplikácii a mobilných webstránok sa stáva dominantnou cestou pre užívateľov ako bez prekážky, kedykoľvek a kdekoľvek prijímať informácie a nakupovať tovar. K dispozícii máte doslova neobmedzené možnosti, čo môžete urobiť pre svojich zákazníkov a ponúknuť im prostredníctvom mobilných aplikácii.

Onedlho, a niekde už teraz, je aplikácia taká samozrejmosť, ako je už pár rokov napríklad firemná webstránka. A čoraz viac ľudí vyhľadáva rôzne praktické, zábavné a poučné typy aplikácií. Ak tá totiž dokáže byť dostatočne atraktívna, nápaditá a zaujímavá a súčasne i prístupná finančne, môže výrazne pomôcť pri firemnej či produktovej propagácii.

Viac nájdete TU.

Facebook