Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Hriešne spovede: Jemne erotické príbehy

25 okt Odoslal v O knihe, Pre ženy, Príbehy, osudy, priznania, detektívky, Rozhovory, Vančová Jana | Komentáre vypnuté na Hriešne spovede: Jemne erotické príbehy
Hriešne spovede: Jemne erotické príbehy
 

Na začiatku novembra 2012 príde z produkcie vydavateľstva Plat4M Books na slovenský knižný trh eroticky ladený súbor príbehov, ktoré priniesol sám život. Príbehy zozbierala známa slovenská novinárka Janka Vančová a svoju prvotinu nazvala Hriešne spovede. 

Opýtali sme sa bývalej šéfredaktorky časopisu Moderná žena a dlhoročnej zástupkyne šéfredaktora Ženského magazínu prečo Hriešne spovede?
Janka Vančová: Život je nevyspytateľný – prináša situácie, ktoré nemožno predvídať. Veselé, vzrušujúce, či neuveriteľné, ale aj také, na ktoré by sme možno radšej zabudli. Alebo nezabudli? A práve na tie druhé radi spomíname a dali by sme všetko na svete len zato, aby sme ich mohli prežiť či prežívať znova a znova. Vzrušujú nás totiž aj po rokoch… Je skutočne fascinujúce, čo všetko sa môže stať a aké prekvapenia a pokušenia nám osud pripraví! Alebo že by sme si to všetko tak trochu spôsobovali sami, pretože v určitej chvíli sme urobili rozhodnutie, ktoré predurčilo smer našej cesty? A čo by bolo, ak by sme sa boli rozhodli ináč? To sú otázky, na ktoré nechceme hľadať odpovede. Sú však situácie a rozhodnutia, ktoré by sme s odstupom času radi zmenili, sú slová, ktoré by sme radšej nevyriekli, sú veci, ktoré by sme už možno nerobili. Ale to by bolo veľmi jednoduché a náš život by stratil tú správnu iskru.

O čo teda sú Hriešne spovede?
Janka Vančová: 
Hriešne spovede sú príbehy o vášni, radosti zo života, malých i väčších prekvapeniach a ich následkoch. Áno, v živote sa skutočne stane všeličo a najmä v mladosti neraz robíme veci, ktorých by sme sa neskôr určite nedopustili. Možno. Ktosi múdry totiž raz povedal: „Ľahko je byť v starobe cnostný…“ A určite vedel, čo hovorí. Hriešne spovede sú príbehy o ľuďoch, ktorí prežívajú niečo nezvyčajné, pikantné, vzrušujúce, skrátka to, na čo sa nezabúda. Možno vás pobavia, možno pobúria a niektorí si zase pri ich čítaní spomenú na niečo, s čím sa ešte nikomu nepriznali…

____________________________________

ISBN titulu
978-80-970747-9-1

EAN titulu
9788097074791

Názov publikácie
Hriešne spovede

Meno autora
Janka Vančová
(Mgr. Janka Vančová)

Počet strán
180 strán

Rozmery publikácie
105 x 175 mm

Žáner
Próza / Erotika

Väzba
Brožovaná väzba

MOC
7,95 € s DPH

Termín expedície
8. november 2012

____________________________________

Kto je Janka Vančová?
píše, zbiera, zažíva a často aj prostredníctvom tých, ktorí sa potrebujú vyrozprávať, po celý život prežíva tie najrozmanitejšie príbehy, aké len život dokáže pripraviť. Príbehy na zamyslenie, priznania, pikantné zážitky so štipkou erotiky, ale aj šťavnaté humorné situácie, či trapasy a niekedy aj tak trochu všetko dohromady. Život je už raz skrátka taký, že nikdy nie je čierny, ani biely, ale prináša celé spektrum farbistých vnemov, zážitkov a emócií. A presne také sú aj Hriešne spovede, ktoré sú šteklivými príbehmi zo života.

Autorka sa narodila, vyštudovala a žije v Bratislave. Už počas štúdia na FFUK aktívne spolupracovala s rôznymi redakciami a popri tom dlhoročne aj s redakciou časopisu Rodina, kde sa neskôr zamestnala ako redaktorka. Osud to však v podobe zaujímavej ponuky zariadil inak, a tak niekoľko nasledujúcich rokov pracovala ako redaktorka a zástupkyňa šéfredaktora v mesačníku Ženský magazín a neskôr aj ako šéfredaktorka mesačníka Moderná žena. V súčasnosti je šéfredaktorkou internetového portálu www.woman.sk.

Napriek tomu, že písaniu sa venuje prakticky po celý život a v tejto oblasti rozhodne nie je žiadnym nováčikom, Hriešne spovede sú jej knižným debutom. Jednoducho na ne celkom prirodzene dozrel čas…

Veríme, že aj váš čas, ktorý prežijete pri čítaní tejto knihy, bude rovnako príjemný ako pocity, s ktorými ju autorka písala.

Facebook