Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Hľadáte zaujímavý darček?

23 nov Odoslal v eBooky, tablety, distribúcia kníh, Kozmetika, krása, O knihe, Pre ženy, Radíme si navzájom, Zaujímavosti | Komentáre vypnuté na Hľadáte zaujímavý darček?
Hľadáte zaujímavý darček?
 

Zaujímavú ponuku uviedli na obľúbenom portáli pre ženy woman.sk. Našu najnovšiu knižku z pera známej slovenskej novinárky Janky Vančovej Hriešne spovede ponúkajú s lákavou zľavou. Navyše každý, keď si knižku zakúpi, dostane ako bonus kozmetický darček od najznámejších svetových značiek Yves Rocher, Avon, Oriflame, Dermacol a ďalších. Tu je celá ponuka:

Zaobstarajte si knihu Janky Vančovej Hriešne spovede, ktorú prečítate na jeden dych a nebudete sa od nej vedieť odtrhnúť! Ak ju budete chcieť podarovať niekomu zo svojich blízkych, kúpte si radšej aj jednu pre seba, aby ste si ju mohli v pohodlí a počas zimných večerov nerušene vychutnať.

33 šteklivých príbehov zo života, ktoré nekritizujú, ani nehľadajú riešenie, ale predsa len nútia k zamysleniu – to je čítanie, ktoré dodá zimným dňom tú pravú iskru. A nielen to: Ak sa rozhodnete objednať si knihu Hriešne spovede (presvedčte sa TU), získate ku každej objednanej knižke aj pekný kozmetický darček vybranej značky (Yves Rocher, Avon, Oriflame, Dermacol, atď.), ktorý obratom dostanete v zásielke spolu s objednanou knižkou. Pozor, táto ponuka platí len do vyčerpania zásob a za týchto podmienok si  knihu možno objednať prostredníctvom nižšie objednávkového formulára na stránke woman.sk.
Samozrejme, knihu Hriešne spovede si môžete kúpiť aj v sieti kníhkupectiev, či už klasických kamenných obchodoch alebo internetových. Špeciálny bonus len pre vás vo forme pribaleného kozmetického darčeka získate však iba vtedy, ak si knižku Hriešne spovede objednáte prostredníctvom objednávkového formulára woman.sk.
Hriešne spovede
Život je nevyspytateľný – prináša situácie, ktoré nemožno predvídať. Veselé, vzrušujúce, či neuveriteľné, ale aj také, na ktoré by sme možno radšej zabudli. Alebo nezabudli?  A práve na tie druhé radi spomíname a dali by sme všetko na svete len zato, aby sme ich mohli prežiť či prežívať znova a znova. Vzrušujú nás totiž aj po rokoch…
Je skutočne fascinujúce, čo všetko sa môže stať a aké prekvapenia a pokušenia nám osud pripraví! Alebo že by sme si to všetko tak trochu spôsobovali sami, pretože v určitej chvíli sme urobili rozhodnutie, ktoré predurčilo smer našej cesty? A čo by bolo, ak by sme sa boli rozhodli ináč? To sú otázky, na ktoré nechceme hľadať odpovede. Sú však situácie a rozhodnutia, ktoré by sme s odstupom času radi zmenili, sú slová, ktoré by sme radšej nevyriekli, sú veci, ktoré by sme už možno nerobili.  Ale to by bolo veľmi jednoduché a náš život by stratil tú správnu iskru.
Hriešne spovede sú príbehy o vášni, radosti zo života, malých i väčších prekvapeniach a ich následkoch. Áno, v živote sa skutočne stane všeličo a najmä v mladosti neraz robíme veci, ktorých by sme sa neskôr určite nedopustili. Možno.  Ktosi múdry totiž raz povedal: „Ľahko je byť v starobe cnostný…“ A určite vedel, čo hovorí.
Hriešne spovede sú príbehy o ľuďoch, ktorí prežívajú niečo nezvyčajné, pikantné, vzrušujúce, skrátka to, na čo sa nezabúda. Možno vás pobavia, možno pobúria a niektorí si zase pri ich čítaní spomenú na niečo, s čím sa ešte nikomu nepriznali…
Viac sa dozviete TU.
Facebook