Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Krst knihy: Hriešne spovede

17 jan Odoslal v eBooky, tablety, distribúcia kníh, O knihe, Pre ženy, Príbehy, osudy, priznania, detektívky, Vančová Jana, Zaujímavosti | Komentáre vypnuté na Krst knihy: Hriešne spovede
Krst knihy: Hriešne spovede
 

Na konci novembra 2012 vyšla v našom vydavateľstve Plat4M Books kniha jemne eroticky ladených príbehov Janka Vančová: Hriešne spovede. V pondelok 28. januára 2013 sa uskutoční jej krst v priestoroch kníhkupectva Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave.

Na krste predstavíme autorku knihy Janku Vančovú, známu slovenskú novinárku. Roky pracovala ako redaktorka a zástupkyňa šéfredaktora v mesačníku Ženský magazín a neskôr aj ako šéfredaktorka mesačníka Moderná žena. V súčasnosti je šéfredaktorkou internetového portálu www.woman.sk. Napriek tomu, že písaniu sa venuje prakticky po celý život a v tejto oblasti rozhodne nie je žiadnym nováčikom, Hriešne spovede sú jej knižným debutom.

Krstnou mamou bude známa slovenská herečka Zuzka Vačková, ktorú poznáme predovšetkým z úlohy Alice v Paneláku. V rozhovore pre Pravdu povedala: – Cítim v sebe komičku. A som veľmi šťastná, že v Paneláku som mala šancu to prejaviť, – hovorí herečka Zuzana Vačková. Ako bláznivá Alica z denného seriálu televízie JOJ sa už stala neoddeliteľnou súčasťou televíznej obrazovky a samotného projektu. Táto herecká poloha bola pre ňu vítanou zmenou. – Počas celého svojho vysokoškolského štúdia, ale aj po tom som dostávala role krehkých krások a nežných žien ranených osudom, trpiaciach alebo najkrajších a najmúdrejších. A to nie som ja, – vysvetlila v rozhovore. – Cítim v sebe komičku a som rada, že som mohla vypustiť zo seba komického ducha, – doplnila jedna z hrdiniek seriálu, ktorý s novými časťami zabodoval aj v rebríčkoch sledovanosti.

V samotnom seriáli je Alica autorkou úspešnej knižky a aj pre túto úlohu sme si ju vybrali ako ideálnu krstnú mamičku našej knižky.

Krst bude moderovať najznámejší knižný moderátor na Slovensku Dado Nagy.

Viac o knihe Hriešne spovede nájdete TU.

Facebook