Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Martinus.sk a TOP 50

Martinus.sk a TOP 50
 

Keď chceme hovoriť o najúspešnejších knihách vydaných na Slovensku, stačí sa pozrieť na rebríček najpredávanejších kníh internetového kníhkupectva Martinus.sk. Pozrime si postavenie niektorých kníh, ktoré vyšli vo vydavateľstve Plat4M Books.

V rebríčku TOP 50 najpredávanejších kníh najvýznamnejšieho kníhkupectva na Slovensku je najnovšia kniha od profesorky Kataríny Horákovej Oddelená strava: Recepty a diéty. Táto publikácia vyšla v októbri 2012 a už onedlho sa budeme môcť tešiť z ďalšej knihy, ktorá sa venuje veľmi podrobne a odborne tomuto životnému štýlu – Oddelená strava: Zdravé chudnutie.

O čom je ODDELENÁ STRAVA: Recepty a diéty? Ponúka čitateľovi recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku. Recepty sú jednoduché a každého – i náročného – stravníka uspokoja. V priebehu posledných rokov sa ukázalo, že zo všetkých druhov diét, ktoré sa prezentovali na našom i zahraničných trhoch, je  oddelená strava jednoznačne najzdravšia a najprirodzenejšia pre ľudský organizmu.

Kniha je k 20. januáru 2013 v rebríčku TOP 50 na 22. mieste, v kategórii Zdravie, štýl života na 2. mieste, v podkategórii Diéty, cvičenia na 2. mieste.

Ďalšou úspešnou knihou vydavateľstva je 6. rozšírené a doplnené vydanie Detoxikácia organizmu – Kľúč k zdraviu opäť od Kataríny Horákovej. Publikácia prišla na trh v júni 2012. Autorka knihu rozšírila o takmer 50 strán a zodpovedala mnohé otázky čitateľov predchádzajúcich vydaní.

Obsah knihy môže zaujať každého čitateľa. Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky – a to sú pôvodcovia našich chorôb. Často sa snažíme “odhladovať” prebytočné kilogramy nevyváženou rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však niet čo čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, že okrem zdravého stravovania akú dôležitú úlohu hrá pravidelná detoxikácia – očista organizmu.

Kniha je k 20. januáru 2013 v rebríčku kategórie Zdravie, štýl života na 9. mieste, v podkategórii Prírodná lekáreň na 3. mieste.

Facebook