Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

František Janata: Ako si môžem knihu objednať?

24 apr Odoslal v eBooky, tablety, distribúcia kníh, Janata František, O knihe, Pre ženy, Radíme si navzájom, Recepty, testy | Komentáre vypnuté na František Janata: Ako si môžem knihu objednať?
František Janata: Ako si môžem knihu objednať?
 

Máte záujem objednať si najnovšiu knihu slovenskej kulinárskej ikony Františka Janatu: Pochúťky a misy z hydiny? Tu Vám ponúkame postup pre záujemcov, ako aj zvýhodnenú verziu pre priateľov Františka Janatu na jeho facebookovom profile.

František Janata: Pochúťky a misy z hydinyAko si môžem knihu objednať?
Knihu si môžete objednať len e-mailom na adrese books@plat4m.sk. Pri objednávke dodržte striktne nasledovný postup:

    1. ÚDAJE O VÁS ALEBO ADRESÁTOVI: V e-maili uvediete meno, priezvisko, adresu (ulica a číslo domu), PSČ a mesto/obec. Ak chcete knihu niekomu darovať, musíte uviesť adresu adresáta, ktorému chcete, aby sme knihu poslali.
    2. PLATBA + POŠTOVNÉ: Na účet vydavateľstva Plat4M Books 2929874881/1100 uhradíte sumu 8,95 € (7,95 € je cena knihy a 1,00 € je poštovné, balné je zadarmo). V prípade, že si objednáte 3 a viac kníh, bude cena za knihy násobkom počtu zakúpených publikácií a poštovné a balné bude zadarmo. Objednávky zo zahraničia budeme riešiť individuálne.
    3. VEĽMI DÔLEŽITÉ! Do poznámky pri platbe v banke alebo cez internet banking uveďte Vaše meno a priezvisko – je to jediný údaj, podľa ktorého vieme, že ste úhradu vykonali. V prípade, že knihu niekomu darujete, do poznámky napíšte meno a priezvisko obdarovaného. Ak to neurobíte, kniha Vám nepríde dovtedy, kým sa nám znovu neozvete.
    4. ZASIELANIE KNIHY. Knihu Vám zašleme čo najskôr na Vašu adresu alebo adresu obdarovaného, najneskôr do päť pracovných dní.

Zľava 30% pre priateľov na Facebooku.
Všetci, ktorí zalikeovali facebookový profil majstra kuchára Františka Janatu (https://www.facebook.com/recepty.frantisek.janata) dostanú knihu s 30-percentnou zľavou! Knihu si môžete objednať len e-mailom na adrese books@plat4m.sk. Pri objednávke dodržte striktne nasledovný postup:

    1. LIKE. Najprv uvediete Likeujem Facebook profil František Janata pod menom, pod ktorým ste prihlásený/á (napríklad: Marcela Rybárová).
    2. ÚDAJE O VÁS ALEBO ADRESÁTOVI: V e-maili uvediete meno, priezvisko, adresu (ulica a číslo domu), PSČ a mesto/obec. Ak chcete knihu niekomu darovať, musíte uviesť adresu adresáta, ktorému chcete, aby sme knihu poslali.
    3. PLATBA + POŠTOVNÉ: Na účet vydavateľstva Plat4M Books 2929874881/1100 uhradíte sumu 6,57 € (5,57 € je cena knihy s 30-percentnou zľavou a 1,00 € je poštovné, balné je zadarmo). V prípade, že si objednáte 3 a viac kníh, bude cena za knihy násobkom počtu zakúpených publikácií a poštovné a balné bude zadarmo. Objednávky zo zahraničia budeme riešiť individuálne.
    4. VEĽMI DÔLEŽITÉ! Do poznámky pri platbe v banke alebo cez internet banking uveďte Vaše meno a priezvisko – je to jediný údaj, podľa ktorého vieme, že ste úhradu vykonali. V prípade, že knihu niekomu darujete, do poznámky napíšte meno a priezvisko obdarovaného. Ak to neurobíte, kniha Vám nepríde dovtedy, kým sa nám znovu neozvete.
    5. ZASIELANIE KNIHY. Knihuá Vám zašleme čo najskôr na Vašu adresu alebo adresu obdarovaného, najneskôr do päť pracovných dní.
Facebook