Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Asra: Výnimočné riešenia

31 máj Odoslal v Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Asra: Výnimočné riešenia
Asra: Výnimočné riešenia
 

Partnerom pri príprave publikácie Ivan Hričovský a Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Asra, s.r.o. Na 8. a 9. strane tejto knihy prezentovala produkt Agrovital.

AsraASRA, spol. s r.o., je privátna, nezávislá slovensko-švajčiarska spoločnosť založená a pôsobiaca na slovenskom trhu od roku 1996. Zaoberáme sa skladovaním, poradenstvom a distribúciou konvenčných a biologických prípravkov na ochranu rastlín, biostimulátorov, listových a pôdnych hnojív a špeciálnych pomocných látok a repelentov.

Zastupujeme viacerých významných zahraničných výrobcov ako spoločnosť OXON, Taliansko; Montanwerke Brixlegg AG, Rakúsko; Prophyta GmbH, Nemecko; Miller Chemical and Fertilizer co., USA; Bioiberica Plant technology, Ctra, Španielsko; Sicit 2000 S.p.A., Taliansko; Avenarius GmbH, Rakúsko a iných. Okrem zastúpenia výrobcov dodávame na trh viacero vlastných originálnych výrobkov ako sú HERBAVITALBOROVITALCUKROVITAL K 400 a AGROSTIM FORTE.

Na slovenskom trhu spolupracujeme so všetkými významnými distribútormi ako napr. spoločnosťami RWA Slovakia, Agrofert Holding a.s., Alchem spol. s r.o., Legusem s.r.o., Zenagro atď.

Medzi TOP produkty spoločnosti patria prípravky AGROVITAL,CERVACOL EXTRACONTANS WGHERBAVITAL a TERRA-SORB Foliar.

Cieľom spoločnosti ASRA je prinášať výnimočné riešenia v ochrane, výžive a stimulácii rastlín pre dosiahnutie najvyšších výnosov a kvality rastlinnej produkcie. Zároveň je našou trvalou snahou zavádzať do poľnohospodárskej praxe inovatívne biologické prípravky na ochranu rastlín akými sú prípravky CONTANS WG, AQ 10 a BLOSSOM PROTECT a napomáhať tak trvalej udržateľnosti nášho poľnohospodárstva v treťom tisícročí.

Sídlo firmy a sklad
ASRA spol. s r.o.
Nádražná 28
900 28 Ivanka pri Dunaji
Tel: +421 2 4594 4730-1
Fax: +421 2 4594 4733

Produktový manažér
Ing. Július Varga
Mobil: 0948 164 450
email: varga@asra.sk

Logistika
Tel.: 02 4020 3206
Mobil: 0903 475 339
e-mail: asra@asra.sk

Facebook