Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Chladex: Chladenie ovocia a zeleniny

31 máj Odoslal v Partneri | Komentáre vypnuté na Chladex: Chladenie ovocia a zeleniny
Chladex: Chladenie ovocia a zeleniny
 

Partnerom pri príprave publikácie Ivan Hričovský a Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Chladex, s.r.o. Na 13. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty. Predstavme si firmu Chladex:

Firma Chladex so sídlom v Nitre vznikla v roku 1991. Od svojho počiatku sa orientujeme na oblasť chladenia s aplikáciou v poľnohospodársko – potravinárskom sektore. Za posledných 10 rokov sa firma úzko špecializuje na výstavbu a servis klimatizovaných skladov ovocia a zeleniny s možnosťou dlhodobého skladovania produktov v riadenej atmosfére CA/ULO.

Novinka – Ionizácia v priestoroch skladov ovocia a zeleniny

Sme dodávateľsko-montážnou organizáciou, ktorá zabezpečuje kompletné dodávky a servis všetkých komponentov potrebných pre výstavbu klimatizovaných skladov. Naša spoločnosť zaviedla a uplatňuje systém riadenia kvality s dôrazom na uspokojovanie požiadaviek našich zákazníkov v zmysle normy STN EN ISO 9001:2000.

Medzi našich subdodávateľov patria renomované firmy z Holandska, Francúzska a Írska čo je zábezpekou vysokej kvality dodávky. O spektre nami ponúkaných služieb sa môžete presvedčiť v sekcii produkty

Veríme, že využijete naše komplexné služby a prajeme Vám veľa úspechov v práci.

CHLADEX
Dubíkova 2
949 01 Nitra
Slovenská republika

Tel : ++421 37 6575 821-2

E-mail: chladex@chladex.sk

Facebook