Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Po týždni pred prahom prvej dvadsiatky

Po týždni pred prahom prvej dvadsiatky
 

V utorok 8. apríla 2014 sme uviedli na trh novú knihu profesorky Kataríny Horákovej ODDELENÁ STRAVA: Pre zdravie. Kniha už po prvom týždni od uvedenia na portáli najväčšieho slovenského internetového kníhkupectva Martinus.sk je na 21. priečke medzi bestsellermi.

Opýtali sme sa niekoľkých nových majiteľov knihy, ktorých sme oslovili v jednom bratislavskom nákupnom stredisku, prečo sa pre knihu rozhodli a čo ich na prvý dojem oslovilo.
Marcela Drahošová: Na knihu sa veľmi teším, čakala som na jej vyjdenie veľmi dlho. S profesorkou Horákovou som bola na jednom pobyte v chorvátskom Šibeniku a po jej radách sa mi podarilo nielen schudnúť skoro 10 kilogramov, ale zmenila som celý svoj spôsob života. Už v predajni som si listovala v knihe a autorka tam venuje dosť veľkú časť skúsenostiam ich žien s oddelenou stravou.
Daniela Stehlíková: Už v časopise Zdravie som pred nejakým časom videla avízo na túto knihu a veľmi ma zaujali slová autorky. Som moletnejšia, ale pribraa som len pred pôrodom. Hľadám si cestu k štíhlej postave a chcem začať, čo najskôr. Táto kniha mi pri tom určite pomôže.
Mária Poliecka: Mám už od autorky knihu Oddelená strava: Recepty a diéty a recepty v nej ma inšpirovali k výraznej zmene v mojom stravovaní. Odvtedy sa cítim omnoho lepšie, pokojnejšie a intenzívnejšie spávam, teším sa zo života. O tejto knihe sa hovorí, že je to vlastne „kniha matka“ zo série štyroch publikácií o oddelenej strave od Kataríny Horákovej. Upozornila ma na to predavačka v kníhkupectve a aj na to, že autorka pripravuje ešte ďalšie dve knihy s problematikou oddelenej stravy.
Anna Strákalová: Z knižky mám veľkú radosť, už vyše pätnásť rokov sa riadim oddelenou stravou. Patrím ešte do veľkej skupiny čitateliek časopisu Ženský magazín, kde začiatkom storočia pani profesorka písala seriál o oddelenej strave. Tento spôsob, dovolím si tvrdiť, mi zachránil život. A to nielen spôsob stravovania, ale celá filozofia. Kniha je krásne usporiadaná a už sa teším na jej čítanie. Kúpila som hneď tri, ostatné dve pre moje nevesty, tiež bojujú s „kilečkami“.

Oddelená strava: Pre zdravie je po týždni v predaji na 21. priečke rebríčka bestsellerovej na Martinus.sk.Oddelená strava: Pre zdravie je v predaji od druhého aprílového týždňa a je o ňu veľký záujem. K dnešnému dňu (12. apríl 2014) je v rebríčku najpredávanejších kníh internetového kníhkupectva Martinus.sk na 21. priečke. Súčasťou tejto edície sú aj tri ďalšie knihy od Kataríny Horákovej Oddelená strava: Recepty a diéty (Plat4M Books, 2012) a ďalej dve publikácie, ktoré ešte nevyšli, Oddelená strava: Krása prichádza z vnútra (Plat4M Books, predpokladaný termín expedície je leto 2014) a Oddelená strava: Pomóc! Nemôžem schudnúť, nemôžem pribrať (Plat4M Books, predpokladaný termín expedície je zima 2014/2015).

Facebook