Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Titanic stále v TOP 20

05 jún Odoslal v Horák Boris, Zaujímavosti | Komentáre vypnuté na Titanic stále v TOP 20
Titanic stále v TOP 20
 

Titanic: Pýcha a skaza od Borisa Horáka stále patrí k dvadsiatim najlepšie predávaným titulom v obchodnej sieti Kaufland. Už tri mesiace sa drží v TOP 20. V máji bola táto kniha 4. najpredávanejšou v obchodných domoch Kaufland.

Kaufland je obchodná značka reťazca nemeckých supermarketov, hypermarketov a obchodných domov prevádzkovaných mimo Nemecka aj na území Slovenska, Česka, Poľska, Chorvátska, Bulharska a Rumunska spoločnosťou Lidl & Schwarz-Gruppe, ku ktorej patrí ďalej Lidl Stiftung & Co. KG so supermarketmi Lidl.

Firma bola založená v roku 1930, keď Josef Schwarz vstupuje ako spoločník do veľkoobchodu s tropickým ovocím Lidl & Co. Následne dochádza k premenovaniu spoločnosti na obchodnú značku Lidl & Schwarz KG. V súčasnosti spoločnosť prevádzkuje obchody pod názvom „Kaufland“, „KaufMarkt“ a „Handelshof“. K otvoreniu prvého veľkého samoobslužného obchodného domu pod menom Kaufland došlo roku 1984 v meste Neckarsulm. Hypermarkety a samoobsluhy sú väčšinou postavené na ploche od 2 500 do 12 000 m².

Na Slovensko Kaufland prišiel v roku 2000. V súčasnosti prevádzkuje na našom území 43 predajní. Kniha z nášho vydavateľstva Plat4M Books Titanic: Pýcha a skaza sa v mesiaci máji 2012 umiestnila na 4. mieste v rebríčku najpredávanejších kníh v obchodnej sieti Kaufland na Slovensku.

Celý smutný príbeh o potopení Titanicu si môžete prečítať v knihe Titanic: Pýcha a skaza, ktorá vyšla v našom vydavateľstve vo februári 2012. Knihu si môžete objednať tu: books@plat4m.sk.
Elektronickú knihu si môžete kúpiť TU.

Facebook