Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

IBO s.r.o.: Záhradná technika, kosačky, poľovnícke potreby, fotopasce, rezivo Trenčín

24 dec Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na IBO s.r.o.: Záhradná technika, kosačky, poľovnícke potreby, fotopasce, rezivo Trenčín
IBO s.r.o.: Záhradná technika, kosačky, poľovnícke potreby, fotopasce, rezivo Trenčín
 

Partnerom pri príprave publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť IBO s.r.o.. Na 119. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Sme slovenská firma s viac ako 20 ročnou tradíciou zaoberajúca sa predajom záhradnej a lesnej techniky a náradia ako aj poľovníckych potrieb. Sme dovozcom mnohých svetových značiek na slovenský trh. Medzi tie najzvučnejšie patria kosačky SABO a SNAPPER, náradie FISKARS, vyhrievače a sušiče ALPENHEAT, FOODSAVER, EUROHUNT a mnohé iné. Z množstva našich produktov by sme vám radi dali do pozornosti niektoré špičkové novinky, ktoré musíte mať: Termovízie FLIRZimné náradie FISKARS,Kompletná ponuka EUROHUNT, Snežné frézy SNAPPERVákuové baličky FOODSAVER, Vyhrievače a sušiče ALPENHEAT.

Facebook