Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Organickéhnojivá.sk: Nová generácia prírodných hnojív

24 dec Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Organickéhnojivá.sk: Nová generácia prírodných hnojív
Organickéhnojivá.sk: Nová generácia prírodných hnojív
 

Partnerom pri príprave publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Organickéhnojivá.sk. Na 39. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.

V súčasnosti prerábame internetovú stránku, ktorá je momentálne v obmedzenom režime. Chystáme pre Vás nové produkty a informácie a postupne ich budeme zverejňovať. Sme jediná distribučná spoločnosť na Slovenskom trhu, ktorá sa špecializuje výhradne na 100%  organické hnojivá. Ponúkame zdravú alternatívu tak malým záhradkárom ako aj veľkým pestovateľom k zaužívanému hnojeniu chemickými umelými hnojivami.

Pomáhame obnoviť stratený potenciál našej pôdy zničenej desaťročiami chemického hnojenia. V ovocí, zelenine aj obilí chceme obnoviť stratené hodnoty vitamínov a ostatných výživných látok, a plodinám prinavrátiť stratenú chuť a vôňu.

Budúcnosť pestovania je v organických hnojivách.

organicke hnojiva

Facebook