Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Naturea: Trvalková škôlka

28 dec Odoslal v Hrubík Pavel, Jakábová Anna, O knihe, Švecová Soňa, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Naturea: Trvalková škôlka
Naturea: Trvalková škôlka
 

Partnerom pri príprave publikácie Anna Jakábová, Pavel Hrubík, Soňa Švecová: Záhrada pre krásu – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Naturea. Na 77. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Trvalková škôlka Naturea sa nachádza vo Veselom pri Piešťanoch, ktoré je známe dlhoročnou záhradníckou tradíciou. Svojim sortimentom dopĺňa produkciu ovocných a okrasných škôlok, nachádzajúcich sa v blízkom okolí. Profesionáli aj záhradkári tak nájdu v blízkosti kompletnú ponuku rastlín.Naturea

PRODUKCIA

Ako prvovýrobca sa zaoberáme pestovaním a predajom rastlín. Špecializujeme sa na trvalky, skalničky, bylinky, okrasné trávy a paprade. Špeciálne sa venujeme tiež pestovaniu rozchodníkov pre strešné záhrady. S kapacitou cca 100 000 rastlín ponúkame široký sortiment dostupný počas celej sezóny. Pravidelne rozširujeme náš sortiment o nové druhy a kultivary rastlín, ktoré nenájdete v bežných záhradníctvach.

ODBERATELIA

Veľkoobchod – medzi našich zákazníkov patria hlavne záhradné centrá, realizátori záhrad,kvetinárstva a predajne so záhradníckym tovarom.

Maloobchod – zákazníci u nás nájdu najširšiu ponuku trvaliek.

KVALITA

Vysoká kvalita rastlín je faktor, ktorý si naši zákazníci cenia najviac.

Všetky rastliny sú z vlastnej produkcie dopestované priamo na Slovensku. Pri pestovaní používame len tie najkvalitnejšie substráty určené špeciálne pre trvalky.  V dobe, kedy sú záhradníctva preplnené skleníkovým tovarom z dovozu, ponúkame rastliny tej najvyššej kvality.

TRADÍCIA

Produkcia trvalkovej škôlky Naturea nadväzuje na silnú rodinnú záhradnícku tradíciu. Už starý otec spolumajiteľa firmy založil Strednú odbornú záhradnícku školu v Piešťanoch, v ktorej tiež pôsobilako riaditeľ a pedagóg.

POLOHA

Trvalky pestujeme v regióne Dolného Považia, v nadmorskej výške cca 161 m.n.m. Škôlka sa nachádza v blízkosti kúpeľného mesta Piešťany, s výborným napojením na diaľnicu D1.

Vzdialenosť miest: Piešťany: 10 km, Trnava 23 km, Nitra 42 km, Trenčín 55 km, Bratislava 78 km.

Tešíme sa na Vašu návštevu, Naturea

 

Facebook