Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Asra: Výnimočné riešenia

07 okt Odoslal v Autori, Durec Martin, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Asra: Výnimočné riešenia
Asra: Výnimočné riešenia
 

Partnerom pri príprave publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Asra. Na 8. a 9. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Vážení obchodní partneri, vážení pestovatelia,
dostáva sa vám do rúk III. vydanie katalógu prípravkov Stiahnite si nový katalóg prípravkov ASRA
našej spoločnosti pre rok 2015. V tomto roku naša spoločnosť oslávi už 19 rokov pôsobenia na slovenskom trhu. Niektorí z vás sa môžu pýtať, ako je to možné, že už 19 rokov a len tretí ročník katalógu. Odpoveďou je skutočnosť, že 19 rokov sme spolu kráčali ruka v ruke s našou veľkou sestrou Agrovitou. Decembrom 2013 sa začal nová kapitola v živote spoločnosti Agrovita, jej začlenením do globálnej spoločnosti Makhteshim Agan Industries. Medzitým aj naša spoločnosť ASRA dosiahla vek dospelosti a v roku 2014 sme sa osamostatnili. Od začiatku sme zastupovali viacerých zahraničných výrobcov z EÚ, USA a Švajčiarska. Naviac dodávame na trh viacero špeciálnych hnojív a vlastných originálnych produktov ako sú Herbavital, Agrovital, Agrostim forte a iné. Svojim partnerom garantujeme kvalitu a profesionálny prístup ktorý vychádza z našich dlhoročných skúseností. Ďalším predpokladom napredovania firmy je neustála snaha zlepšovať kvalitu služieb a sortiment výrobkov a preto komplexná ponuka pre vás všetkých je do ďalších rokov náš prvoradý cieľ. Chceme pokračovať v dobrom diele a prostredníctvom našich obchodných aktivít ponúkať produkty „tretieho tisícročia“.

 

Sme jedna z mála spoločností na trhu ktorá ponúka aj alternatívu ku klasickej ochrane. Biologické prípravky predstavujú inovatívny prístup k ochrane a sú šetrné voči životnému prostrediu. V portfóliu našej spoločnosti ich máme hneď niekoľko:AQ 10 proti múčnatke vo viniča, Botector proti botritíde, Boni protect – ošetrenie voči skladovým chorobám jabĺk Blossom protect – proti spále ružokvetých alebo už dobre známy Contans WG, ktorý je účinnou prevenciou voči bielej hnilobe olejnín.
Filozofi ou spoločnosti je aktívne pomáhať zákazníkom riešiť otázky ochrany rastlín, byť pre nich vždy dostupný a hľadať „výnimočné riešenia„ z hľadiska efektívnosť nákladov na ošetrenie, tak z hľadiska odborného poradenského servisu.
Naša priorita je dodávať na trh vysoko kvalitné prípravky za primeranú cenu, aby pomer ceny a kvality bol čo najvyšší. Sme presvedčení, že s našim odborným tímom aj tento rok poskytneme našim zákazníkom „VÝNIMOČNÉ RIEŠENIA„ v ochrane rastlín.

logo

Facebook