Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Šupa: Záhradná technika

07 okt Odoslal v Autori, Durec Martin, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Šupa: Záhradná technika
Šupa: Záhradná technika
 

Partnerom pri príprave publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Šupa. Na pravej predsádke tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Firma Marián Šupa pôsobí na slovenskom trhu od roku 1990. Od začiatku svojej existencie sa zaoberá predajom malej poľnohospodárskej techniky pre záhradu, les a komunálnu sféru.

Naša firma vyrába malotraktory, predáva záhradnú techniku ako sú napr.kosačky, krovinorezy , mulčovače, vertikulátory, rotavátory,plotostrihy, postrekovače, lesnú techniku ako napr. motorové píly,štiepačky dreva a komunálnu techniku, ako napr. komunálne traktory,malotraktory, fukáre a vysávače, motorové kosačky, komunálne stroje od všetkých renomovaných svetových značiek, ktoré sa zaoberajú výrobou záhradnej techniky.

Na všetky stroje u nás zakúpené vykonávame v našom odbornom servise o rozlohe 250 m2 všetky záručné a pozáručné opravy a dodávku náhradných dielov.

Radi Vám poradíme, aký stroj a na aké práce je vhodný do Vašej záhrady, parku či lesa a poskytneme Vám vyskúšanie si stroja v ideálnych podmienkach v našom areáli.

 

Facebook