Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Chladex: Klimatizované sklady ovocia a zeleniny

11 okt Odoslal v Autori, Durec Martin, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Chladex: Klimatizované sklady ovocia a zeleniny
Chladex: Klimatizované sklady ovocia a zeleniny
 

Partnerom pri príprave publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Chladex. Na 13. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Firma Chladex so sídlom v Nitre vznikla v roku 1991. Od svojho počiatku sa orientujeme na oblasť chladenia s aplikáciou v poľnohospodárskom, v potravinárskom, v priemyselnom sektore. Samozrejme sa zoaberáme aj chladením domácností, malých objektov, hotelov atď.

 Chladex

Zaoberáme sa:

– montážou, servisom tepelných čerpadiel a klimatizačných jednotiek

– výstavbou a servisom  skladov s možnosťou dlhodobého skladov

– výstavbou chladiacich, mraziacich boxov všetkých rozmerov

– návrhom, montážou a servisom chladiarenskej technológie

– výstavbou a rekonštrukciou zateplených hál a skladov

Sme dodávateľsko-montážnou a servisnou organizáciou, ktorá zabezpečuje kompletné dodávky a servis všetkých komponentov potrebných pre výstavbu klimatizovaných skladov. Naša spoločnosť zaviedla a uplatňuje systém riadenia kvality s dôrazom na uspokojovanie požiadaviek našich zákazníkov v zmysle normy STN EN ISO 9001:2000.

Medzi našich subdodávateľov patria renomované firmy z Holandska, Francúzska a Írska čo je zábezpekou vysokej kvality dodávky. O spektre nami ponúkaných služieb sa môžete presvedčiť v sekcii produkty

Veríme, že využijete naše komplexné služby a prajeme Vám veľa úspechov v práci.

ov-zel

 

 

Facebook