Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Stape Vajda: Predaj ovocných výpestkov

07 okt Odoslal v Autori, Durec Martin, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Stape Vajda: Predaj ovocných výpestkov
Stape Vajda: Predaj ovocných výpestkov
 

Partnerom pri príprave publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Záhradníctvo Caklov, Stape Vajda. Na 49. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Ponúkame na predaj ovocné stromčeky a kry, taktiež menej známe ovocné druhy a najnovšie veľmi obľúbené stĺpovité formy ovocných stromčekov. Z doplnkového tovaru ponúkame na predaj sadenice ruží. Objednávky prijímame cez E-SHOP, mailom alebo telefonicky. 

Ovocná škôlka v Čaklove vznikla ako odborné pracovisko pre Strednú záhradnícku školu v Čaklove (bola súčasťou Školského majetku v Čaklove). Dnes už má viac než 50 ročnú históriu. V súčasnosti je táto produkcia škôlkárskych výpestkov realizovaná prostredníctvom súkromnej firmy – STAPE VAJDA s.r.o.

Ovocná škôlka v Čaklove počas svojej existencie vyprodukovala už niekoľko miliónov ovocných stromčekov, a to nielen na Slovensko, ale aj do zahraničia. Z roka na rok neustále rozširujeme sortiment o nové perspektívne kultivary, pričom nezabúdame ani na staršie – osvedčené odrody. V ovocnej škôlke sú zamestnaní plne kvalifikovaní pracovníci s dlhoročnou praxou. 

Osobitnú pozornosť venujeme odrodám jabloní, ktoré sú odolné voči múčnatke a chrastavitosti. Jablone pestujeme aj na slaborastúcich podpníkoch (podpníky typu M9, M26 a MM106), čo umožňuje pestovateľom svoje stromčeky ľubovoľne tvarovať. V ponuke máme aj ovocné stromčeky vhodné do štíhlych a zahustených výsadieb na trvalé stanovište, alebo aj do kontajnerov (do nádob) s možnosťou ich pestovania na balkónoch, spevnených plochách, terasách a pod.

Stape Vajda

 

–  JARNÝ  PREDAJ  ovocných výpestkov u nás každoročne začína okolo 15. marca.

–  JESENNÝ  PREDAJ  ovocných výpestkov začína  okolo 15. októbra.

 

Facebook