Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Ako správne kombinovať a oddeľovať?

14 aug Odoslal v Chudneme, diéta, Horáková Katarína, Kozmetika, krása, O knihe, Oddelená strava, Radíme si navzájom, Zdravie | Komentáre vypnuté na Ako správne kombinovať a oddeľovať?
Ako správne kombinovať a oddeľovať?
 

Áno, je reč o oddelenej strave podľa profesorky Kataríny Horákovej. Všetko o tomto spôsobe stravy sa dočítate v jej dvoch knihách Oddelená strava: Pre zdravie a Oddelená strava: Recepty a diéty. Ak by ste si ich chceli objednať so zľavou, ponuku nájdete na konci tohto príspevku.

ŠALÁTY SÚ IDEÁLNE
Ako teda kombinovať jedlo? K mäsu si ako prílohu môžeme zvoliť zeleninu dusenú či surovú. Zelenina sa totiž odbúrava rovnako dobre v kyslom i v zásaditom prostredí. Preto aj druhú koncentrovanú potravinu, ryžu, môžeme jesť tiež so zeleninou (napríklad ako rizoto) alebo s ovocím (ako ryžový nákyp, so sójovým nápojom). Cestovinu (najlepšie celozrnú, bezvaječnú) kombinujeme taktiež so zeleninou, dusenou na rastlinnom tuku, syr zase jeme postrúhaný a v šaláte. Vynikajúci je šopský alebo grécky šalát (bez pečiva).

RADOSŤ Z JEDLA
Keď si zvykneme na príjem vhodne kombinovanej potravy: prečistia sa nám črevá, prirodzene sa zníži potreba veľa jesť, lebo vzrastie racionálne zužitkovanie prijatej potravy, zbadáme, že máme viac energie a začíname chudnúť. Stravu môžeme kombinovať tak, že si pritom zachováme radosť z jedla a môžeme pestovať zdravé labužníctvo.
______________________
NAJBLIŽŠIE SI POVIEME: Ako vyberať jedlo tak, aby sme nemiešali nezlučiteľné potraviny.
______________________
DVE KNIHY SO ZĽAVOU. O knihe Oddelená strava: Pre zdravie si viac môžete prečítať tu: http://www.plat4mbooks.sk/?p=7240 a o knižke receptov v Oddelená strava: Recepty a diéty tu:http://www.plat4mbooks.sk/?p=4918. Ponúkame Vám obe knižky so zľavou 20% za spoločnú cenu za 11,95 € (ušetríte skoro 3,00 €). Objednávky posielajte na email: books@plat4m.sk. Nazabudnite uviesť Vaše meno a priezvisko, presnú adresu aj s PSČ. Knihy Vám zašleme na dobierku. Pri každej desiatej objednávke bude poštovné ZADARMO.

Facebook