Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Kalendáre pre rok 2016

Kalendáre pre rok 2016
 

Ivan HričovskýProfesori Katarína Horáková a Ivan Hričovský ponúkajú atraktívne kalendáre
ROK V Z
ÁHRADE 2016 a KALENDÁR ZDRAVIA 2016

Dvaja známi autori knižných bestsellerov na Slovensku Katarína Horáková a Ivan Hričovský ponúkajú svojim čitateľom pestro ilustrované kalendáre s atraktívnym obsahom. Kto by nepoznal čitateľmi vyhľadávané tituly Rok v ovocnej záhrade + biologická ochrana, Detoxikácia organizmu, Osvedčené rady do záhrady alebo Oddelená strava: Pre zdravie? Obaja obľúbení autori potešili svojich priaznivcov a aktivizujú ich k zdravému spôsobu života prostredníctvom praktických rád, tipov a odporúčaní v kalendároch, ktorými potešíte každého. 

KALENDÁR ZDRAVIA 2016
Pestrý a poučný stolový kalendár na rok 2016, zameraný na zdravý životný štýl.

Katarína Horáková: Kalendár zdravia 2016, Plat4M Books, 2015Kalendár má dvojnásobný rozsah v porovnaní s inými kalendármi a obsahuje desiatky zaujímavých rád a kulinárskych receptov na ochranu zdravia vybraté z najúspešnejších publikácií známej slovenskej autorky kníh o zdravom životnom štýle profesorky Kataríny Horákovej. Nájdete tu okrem iného spektrum informácií o zelených potravinách, o potrebe minerálov pre plnohodnotný život, aké sú príčiny prekyslenia organizmu, prečo je mozog továrňou na šťastie, ďalej aká je sila ľanového semena proti rakovine, čo treba jesť pre zdravé nervy, ktorý olej je ideálny, prečo je fosfatidylserín superživinou pre náš mozog, čo nevieme o cholesterole, o úžasných účinkoch chorelly a spiruliny.

V kalendári už od 6. novembra 2015 nájdeme aj rady a triky pre štíhlosť, aké sú rizikové faktory mozgovej príhody, prečo treba dávať pozor na polypy, prečo potrebujeme detox, aké sú primárne príčiny chorôb srdca a ciev, prečo ženy dávajú prednosť sladkým a muži slaným tučným pokrmom, aká je najpopulárnejšia forma cvičenia, ako si môžeme trénovať chuťovú intuíciu a ešte mnoho ďalších zaujímavých rád. Súčasne kalendár obsahuje aj niekoľko chutných receptov zdravých jedál.

Kalendár zdravia 2016 i kalendár Rok v záhrade 2016 sú vhodné darčeky pre mladých i starších, ktorí vďaka obom môžu celoročne venovať viac pozornosti svojmu zdraviu a zdravému spôsobu života, ktorý dokáže predĺžiť život a najmä zvýšiť jeho kvalitu, ako aj samostatne si dopestovať zdravé ovocie a zeleninu bez chemických postrekov.

KALENDÁR ROK V ZÁHRADE 2016
Stolový kalendár pre všetkých náruživých záhradkárov na rok 2016.

Ivan Hričovský: Kalendár Rok v záhrade 2016, Plat4M Books, 2015

Opäť ponúkam svojim priateľom a priaznivcom kalendár s praktickými radami do záhrady. V porovnaní s tým, ktorý sme využívali tento rok, má tento kalendár na rok 2016 až dvojnásobný rozsah. Príspevky vo forme rád, tipov a odporúčaní sú koncipované chronologicky pre dané obdobie.

Verím, že sa Vám väčšine bude tento môj malý príspevok pre všetkých náruživých záhradkárov páčiť a bude Vám maximálne nápomocný pri prácach v záhradke. Privítam aj kritické pripomienky, návrhy a odporúčania, samozrejme, pri všetkej úcte a slušnosti. Kalendár má nezvyčajných až 112 strán praktických informácií do záhrady. Nechýbajú ani rady z ovocnej, zeleninovej či okrasnej záhradky, z vinohradu a pre vinárov, nájdete tu odporúčania a tipy pri ochrane, výživej a hnojení pôdy, návody ako rezať, vrúbľovať, tvarovať, omladzovať stromky, kríky či vinohrad a mnoho ďalších rád, ktoré každého záhradkára posunú dopredu.

Kalendár Rok v záhrade 2016 príde na trh po 12. novembri 2015. Zakúpiť si ho budete môcť vo väčšine kníhkupectiev na celom Slovensku, ako aj v sieti predajní s novinami a časopismi.

ISTOTA JE NA DOBIERKU
Pre tých, ktorí chcú mať istotu, aby sa ku kalendáru dostali, prípadne ním chcú obdarovať svojich najbližších či priateľov, je tu možnosť zabezpečiť si ho formou dobierky. Objednávky posielajte na adresu eshop@plat4mbooks.sk – uveďte svoje meno a adresu, počet kalendárov, ktoré si objednávate, a uveďte aj číslo mobilu, kam Vás môže Slovenská pošta informovať o doručení zásielky. Cena jedného výtlačku pre oba kalendáre je 3,95 €.

Prajeme Vám spolu s kalendárom ROK V ZÁHRADE 2016 a KALENDÁR ZDRAVIA 2016 mnoho úspechov a radosti vo Vašej milovanej záhradke!

_________________________
ZÁHRADKÁRSKE KNIHY SO ZĽAVOU!
Ste priateľom alebo priateľkou facebookového profilu Rady do záhrady profesor Hričovský? Nie ste? Nič tomu nebráni! Mali by ste to využiť, pretože práve členstvom na tomto profile získate naraz hneď DVE VÝHODY. Čitatelia tohto profilu, ktorí sú zaregistrovaní ako priatelia, dostanú až 20 % zľavu pri nákupe kníh. Dokonca pri kombinácii piatich a viacerých výtlačkov kníh z edície Praktické rady záhradkárom majú priatelia profilu profesora Ivana Hričovského poštovné  ZADARMO. Viac si prečítajte TU.

Facebook