Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Knižná edícia: Praktické rady záhradkárom

Knižná edícia: Praktické rady záhradkárom
 

Vydavateľstvo Plat4M Books sa dlhodobo venuje potrebám našich záhradkárov. Na knižný trh prinieslo postupne paletu atraktívnych kníh s radami a odporúčaniami s garanciou nestora slovenského ovocinárstva prof. Ing. Ivana Hričovského, DrSc. Knihy sú sústredené v edícii PRAKTICKÉ RADY ZÁHRADKÁROM. Najnovšou publikáciou tejto edície je kniha od Ivana Valla TRÁVNIKY pre krásu, šport a relax. Predstavme si celú túto ponuku. V prípade záujmu si tieto knihy môžete objednať v eshope vydavateľstva na adrese eshop@plat4mbooks.skAk chcete tieto knihy so zľavou, prečítajte si článok ZÁHRADKÁRSKE KNIHY SO ZĽAVOU.

Pri práci v ovocnej i zeleninovej záhrade, vo vinohrade či pri sadení a pestovaní kvetov, pri starostlivosti o trávnik, jeho hnojení či pri úprave a vyhľadávaní vhodných architektonických riešení záhrady je každá rada dobrá. Mnohé odpovede na vaše otázky nájdete práve v knihách so záhradkárskou tematikou z vydavateľstva Plat4M Books. Ktoré to sú?


031

Ivan Vallo: Trávniky pre krásu, šport a relax, Plat4M Books, 2016Ivan Vallo: TRÁVNIKY PRE KRÁSU, ŠPORT A RELAX
Väzba: Flexo
Formát: 190 x 135 mm
Cena: 9,95 €

Publikácia Trávniky pre krásu, šport a relax je výnimočný autorský počin Ivana Valla – je to vôbec prvá pôvodná slovenská publikácia o trávnikoch určená pre širokú verejnosť. Doteraz u nás vyšli iba zahraničné preklady alebo originály v češtine.

Autor sa v knihe snaží prístupnou formou povedať, že trávnik nie je iba niečo zelené, čo treba stále kosiť, ale že je to živý organizmus skladajúci sa z množstva rastliniek, z ktorých každá žije svoj vlastný život. Trávnik prijíma vodu, živiny, rastie pod zemou i nad zemou, reaguje na teplo, chlad, sucho, komunikuje s prostredím a aj s človekom, ktorý sa o ňu stará. Kniha popisuje jednotlivé druhy tráv a ich vlastnosti, pôdy a substráty, ktoré sú základom pre život trávnika. Poskytuje čitateľovi návod, podľa ktorého bude vedieť trávnik správne založiť a úspešne ho pestovať – kosiť, hnojiť, zavlažovať, vykonávať ďalšie odborné úkony, ochrániť ho pred chorobami a škodcami, odstraňovať z neho nežiaduce buriny.

Popisuje ďalej mechanizmy na ošetrovanie trávnika, princípy ich funkcie a spôsoby použitia. Informatívne sa zmieňuje aj o trávnikoch top kvality – golfových a futbalových ihriskách. V publikácii sa píše aké trávniky máme v parkoch a čím môžeme nahradiť pravidelne kosený trávnik v nevyhovujúcich podmienkach, aby sme tým vytvorili krásne upravenú plochu.

Osobitná kapitola je venovaná veľmi aktuálnej problematike pestovania trávnikov v podmienkach globálneho otepľovania.


030

Ivan Hričovský, Boris Horák:Ivan Hričovský, Boris Horák: Osvedčené rady do záhrady, Plat4M Books, 2015
OSVEDČENÉ RADY DO ZÁHRADY
Väzba: Flexo
Formát: 190 x 135 mm
Cena: 9,95 €

Denne nestor slovenského ovocinárstva profesor Ivan Hričovský pri svojich osobných stretnutiach, prednáškach, v rozhlasových či televíznych reláciách dostáva mnoho otázok, ktoré sa veľmi často opakujú, a tak si niekedy pripadá, že odpovede doslova „omieľa“ donekonečna ako taká pokazená platňa. Po vyslovení odpovedí, tieto väčšinou ostávajú nezapísané, a tak sa strácajú v nedohľadne. Dodnes neexistuje komplexný zborník odpovedí na všetky otázky súvisiace s prácou a zábavou v ovocnej, zeleninovej či okrasnej záhradke. A ako by sa neraz zišiel, však?

V záhradke či v sade alebo okolo domu prichádzajú situácie, keď nevieme ako správne postupovať. Raz pri omladzovacom reze nevieme, na akom dreve rodia broskyne či višne, inokedy zase kedy máme vysádzať mrkvu a s čím ju môžeme kombinovať na hriadke, aké letničky alebo trvalky môžeme vysadiť do skalky, do akej pôdy máme dať čučoriedky, na akú výšku treba kosiť trávnik, či nám vyrastie z kôstky strom slivky, ktorý bude prinášať bohatú úrodu… Aj preto pred časom Ivan Hričovský s radosťou súhlasil s vytvorením elektronického záhradkárskeho fóra, kde sa ľudia môžu pýtať na veci súvisiace so záhradkárčením a sadovníctvom, a aj dostanú odborné odpovede. Popularita poradenského profilu na Facebooku Rady.do.záhrady.profesor.Hričovský sa nesmierne rozrástla a stala sa súčasťou mnohých domácností na Slovensku i v Čechách. Popri praktických radách uvádzaných skoro denno-denne na stránku, tu má čulý písomný kontakt s mnohými záhradkármi. Na priame otázky odpovedá v rámci svojich časových možností.

Je však ešte stále veľmi veľa takých, ktorí jednoducho nevedia prísť na internet a takto si prečítať praktické rady z rôznych oblastí záhradkárčenia. Práve pre tých najmä má slúžiť táto plnofarebná knižná publikácia Osvedčené rady do záhrady v krásnej odľahčenej väzbe. Je to prvá kniha otázok priateľov zo stránky profesora Hričovského na Facebooku, ktoré mu za posledný rok adresovali like-ujúci na tento vyhľadávaný a navštevovaný profil. Kniha však aktivity profilu posúva ešte ďalej. Aby pokrývala všetky oblasti záhradkárčenia, požiadal Ivan Hričovský pri odborných odpovediach o výpomoc aj niekoľkých uznávaných slovenských odborníkov, ktorí sa venujú problematike biologickej ochrany rastlín, ovocinárstvu, zeleninárstvu, vinohradníctvu a produkcii vína, záhradnej architektúre, okrasným rastlinám, drevinám a krom, výžive a hnojeniu záhradných rastlín a ďalším oblastiam.

Ľudia nemajú kde nájsť praktické odpovede na mnohé problémy, ktoré im pri milovanej práci v záhradke poriadne komplikujú život. Preto by som to spolu s mojimi priateľmi aj touto knihou chcel zmeniť a uľahčiť záhradkárom cestu k odpovediam na otázky, ktoré ich trápia.
Ivan Hričovský, slovenský záhradkársky guru


028

VaH_obalka_LLadislav Varga, Ladislav Ducsay:
VÝŽIVA A HNOJENIE ZÁHRADNÝCH PLODÍN
Väzba: Flexo
Formát: 190 x 135 mm
Cena: 9,95 €

Ak v záhrade pestujeme ovocné stromky, kríky a sadenice jahôd, vinič hroznorodý, zeleninu či okrasné rastliny a dreviny a nedopĺňame do pôdy žiadne výživné látky, postupne registrujeme slabšiu úrodu. Kvalita plodov je nižšia a veľkosť a krása kvetov menej výrazná. Vtedy je najvyšší čas aplikovať do pôdy našej záhradky, sadu alebo parku všetky základné živiny a stopové prvky. Ako však zistíme, čo v pôde najviac chýba?

V tejto situácii by sme si mali dať urobiť pôdny rozbor, ktorý nám ukáže, aké je zloženie pôdy v našom záhradnom kráľovstve a čo by sme mali do nej zapracovať. Ideálne by bolo, aby sme odpovede našli na jednom mieste a nemuseli ich prácne hľadať v knihách, na internete či zisťovali u skúsených záhradkárov. Na všetky tieto otázky nám odpovie kniha Výživa a hnojenie záhradných plodín z pera dvojice erudovaných pedagógov, docentov zo Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, Ladislava Vargu a Ladislava Ducsaya.

Odborná záhradkárska a záhradnícka verejnosť postrádala takúto špecifickú monografiu. Kniha odporúča záhradkárom, ako pestovať záhradné plodiny s rešpektovaním agrotechnických zásad, na ktoré autori na stránkach tejto pestro ilustrovanej knihy podrobne poukazujú.Výživa a hnojenie majú totiž nezastupiteľnú funkciu pri pestovaní plodín a pestovateľskému koníčku dávajú kvalitatívne omnoho vyšší stupeň.

Publikáciu nepochybne veľmi srdečne privítajú všetci záhradkári Slovenska. Autori touto formou pomáhajú všetkým záhradkárom a priateľom pôdy, ako najlepšie dopestovať čo najviac kvalitného ovocia, zeleniny i krásnych kvetov a stromkov. Publikácia poradí pri prácach v ovocnom sade a na zeleninových parcelách, aby nám pomohla priniesť vytúženú bohatú úrodu, ale aj pri výsadbe a pestovaní okrasných rastlín a drevín v záhrade či parku.


027

027Štefan Hronský:
ROK VINÁRA A VINOHRADNÍKA
Väzba: Flexo
Formát: 190 x 135 mm
Cena: 9,95 €

V edícii Praktické rady záhradkárom vyšla v marci 2015 ďalšia publikácia so záhradkárskou tematikou, tentoraz je zameraná na pestovanie hrozna a výrobu vína. Radami a postupmi prác pri sadení a starostlivosti o vinohrad, ako aj pri príprave vína sa chronologicky po mesiacoch venuje uznávaný slovenský odborník doc. Ing. Štefan Hronský, PhD. Kniha je jedinečná aj z toho pohľadu, že ako vôbec prvá u nás sa ucelene venuje pestovaniu viniča i vinárskym činnostiam.

Čitateľovi ponúka praktickú publikáciu pre vinohradníka a vinára, ktorá mu pomôže pri dopestovaní kvalitného hrozna a spracovaní vína. Vinič je prastará kultúra, ktorú človek pestoval pri svojich príbytkoch odpradávna. Plody sa využívali ako ovocie – zdroj potravy. Plodom viniča hroznorodého je strapec – hrozno, používané ako základná surovina na výrobu vína. Podstatnou mierou ovplyvňuje kvalitu vína, preto treba poznať anatomickú stavbu hrozna i jeho chemické zloženie – obsah jednotlivých látok v hrozne, ich vplyv na kvalitu muštu a následne vína. Kniha by nemala chýbať v knižnici žiadneho pestovateľa hrozna, je vhodná najmä pre záhradkárov, menších pestovateľov vinohradu a malopproducentov vína.

Autor čitateľovi ponúka cenné informácie o raste a vývine viniča, predstavuje odrody a rozdeľuje ich podľa použitia. Pestovatelia hrozna, najmä začiatočníci a menej skúsení, nájdu v knihe postupy rezu viniča, termíny, techniku a organizáciu rezu, ďalej autor vysvetľuje tvarovanie dreva a vplyv rezu na rast, úrodu a kvalitu hrozna. Cenné informácie čitateľ nájde v časti knihy o vedeniach viniča, vysádzaní a ošetrovaní, nárokoch na vodu, o ochrane pred škodlivými vplyvmi. Štefan Hronský sa venuje aj téme zberu hrozna, dozrievaniu, typom zrelostí, ako aj rozmnožovaniu a špeneniu viniča.

V tretej časti sa autor zameral na vinárske činnosti. Okrem iného sa venuje anatomickej stavbe hrozna a chemickému zloženiu jednotlivých jeho častí, ďalej rastu, zretiu, hodnoteniu pred spracovaním a požiadavkám na kvalitu pre výrobu rôznych vín. Obzvlášť cenné informácie záujemcovia získajú v podrobnej analýze činností pri príprave vína – drvenie, lisy, zloženie muštu a jeho úpravy a ošetrenie pred kvasením. Poučné sú aj kapitoly o kvasení muštu, zretí vína, oxidačných a redukčných procesoch, filtrácii vína a zákaloch a cudzorodých látkach vo víne. Autor v závere venuje pozornosť filtračným materiálom, fľaškovaniu vína, popisuje rôzne choroby, chyby a nedostatky vína, ako aj hodnotenia a ochutnávky. V tejto časti sa zaoberá aj stručnou charakteristikou niektorých odrodových vín a vhodnosti ich podávania k jedlám.


026

Ivan Hričovský, Magdaléna Valšíková, Štefan Hronský: Záhrada pre úžitokIvan Hričovský, Magdaléna Valšíková, Štefan Hronský:
ZÁHRADA PRE ÚŽITOK
Väzba: Flexo
Formát: 190 x 135 mm
Cena: 9,95 €

V časti Ovocinárstvo profesor Hričovský podrobne popisuje požiadavky ovocných druhov na prostredie, podrobne sa venuje problematike podpníkov pre ovocné druhy, ďalej klasickým a súčasným pestovateľským tvarom. V ďalšej časti knihy sa opakovane pri jednotlivých ovocných druhoch zaoberá tvarmi vhodnými pre pestovanie, nemalú pozornosť venuje výberu odrôd, kde predstavuje tie najodolnejšie voči rôznym chorobám. Záhradkári v knihe pri jednotlivých odrodách privítajú aj rady týkajúce sa prípravy pozemku, termínom výsadby, ako aj agrotechnike v záhrade. Ivan Hričovský praktickými radami a postupmi odporúča reguláciu opadu plodov, a to najmä ručnou prebierkou. U každého ovocného druhu počnúc jabloňami, cez hrušky, čerešne, ďalej jahody a maliny až po menej známe ovocné druhy ako sú zemolez, brusnice či rakytník rešetliakovitý v záhrade venuje pozornosť ochrane jednotlivých druhov ovocia. Čitateľ si so záujmom isto prečíta aj tú časť knihy, kde sa venuje oberaniu a uskladňovaniu ovocia.

V časti Zeleninárstvo profesorka Valšíková okrem iného prináša rady, ako plánovať pestovanie zeleniny v záhrade, poukazuje na pestovateľské zásady, ktoré vedú ku kvalitnej úrode jednotlivých druhov, venuje sa najznámejším chorobám a škodcom a postupom, ako predchádzať ich rozširovaniu, ďalej predstavuje účinné pestovateľské postupy a nepochybne zaujímavou súčasťou knihy je kapitola pestovanie zeleniny v chránených priestoroch. Autorka sa pri jednotlivých druhoch zeleniny podrobne venuje ich botanickej charakteristike, nárokom na pôdu a prostredie, príprave pôdy a hnojeniu, jednotlivým krokom pri pestovaní a ošetrovaní a v neposlednom rade zberu a kvalite trhového tovaru. Nájdeme tu aj informácie o pôvode a význame pri výžive, podrobnosti o osive a sadive, príprave pôdy a výsadby, ďalej o rýchlení a rady o pestovaní v pareniskách, fóliovníkoch a skleníkoch.

V časti Vinohradníctvo docent Hronský začína zdôrazňovaním významu pestovania viniča hroznorodého v záhradkách a jeho požiadavkami na prostredie. Venuje sa formou praktických rád rastu, zretiu a prezrievaniu hrozna, významu slnečného žiarenia, geografickým podmienkam a organizmom v pôde, členeniu vinohradníckych regiónov Slovenska podľa bonitných kategórií. Podstatnú časť tejto kapitoly autor venuje stolovým a muštovým odrodám, popisuje rozdelenie odrôd podľa stupňa skorosti zretia hrozna. Veľký dôraz kladie na rozmnožovanie viniča, štepeniu, výsadbe v záhradke, ošetrovaniu, rezu, tvarovaniu dreva po reze, voľbe vedenia a tvarovaniu kra viniča. Dôležitou súčasťou sú aj technológie pestovania – obrábanie pôdy vo vinohradoch, výživa a hnojenie viniča ošetrovanim krov.

Prvé vydanie tejto knihy vyšlo v októbri 2013.


022

Anna Jakábová, Pavel Hrubík, Soňa Švecová: Záhrada pre krásu, Plat4M Books, 2014Anna Jakábová, Pavel Hrubík, Soňa Švecová:
ZÁHRADA PRE KRÁSU
Väzba: Flexo
Formát: 190 x 135 mm
Cena: 9,95 €

Radosť nám poskytuje každá kvetina, okrasný krík či strom, ktoré s úctou do záhradky sadíme a o ktoré sa v priebehu roka staráme, aby priniesli vytúženú krásu, poskytli životnú energiu, zbavili nás každodenných stresov a potešili našu ubolenú dušu.

Súhra bylín a drevín patrí neoddeliteľne k sebe, vytvára prirodzenú rovnováhu zvýraznenú textúrou, farbami, symetriou, príjemnou vôňou, ktorá navodzuje pocit dobrej nálady. Autormi publikácie sú uznávaní slovenskí odborníci prof. Ing. Anna Jakábová, Csc., prof. Ing. Pavel Hrubík, DrSc., a Ing. Soňa Švecová.

Táto prekrásna bohato ilustrovaná publikácia je ďalšou v edícii Praktické rady záhradkárom, ktorá sa teší veľkej popularite u nás.


020

Rok v ovocnej záhrade + biologická ochranaIvan Hričovský, Zoltán Tamašek, Martin Durec:
ROK V OVOCNEJ ZÁHRADE + BIOLOGICKÁ OCHRANA
Väzba: Flexo
Formát: 190 x 135 mm
Cena: 9,95 €

Knižný bestseller z pera Ivana Hričovského a jeho žiaka Martina Dureca pre veľký úspech prichádza v rozšírenej verzii a novom grafickom stvárnení. Navyše je doplnená o podrobnosti týkajúce sa bioochrany od uznávaného slovenského odborníka Ing. Zoltána Tamašeka.

Rok v ovocnej záhrade je každodenný praktický sprievodca pre skúseného i menej skúseného záhradkára. Kniha obsahuje množstvo praktických rád o výsadbe ovocných stromkov a drobného ovocia, starostlivosti, ale i vrúbľovaní, hnojení, ochrane a ďalších činnostiach v chronologickom poradí počas celého roka. Nielenže prináša mnoho praktických rád do záhrady, ale chronologicky upozorňuje na nevyhnutné kroky pri pestovaní ovocných stromov a drobného ovocia.

Knižný bestseller z pera profesora Ivana Hričovského a jeho žiaka Martina Dureca pre veľký úspech prichádza v rozšírenej verzii a novom grafickom stvárnení. Navyše je kniha doplnená o podrobnosti týkajúce sa bioochrany od uznávaného slovenského odborníka Ing. Zoltána Tamašeka.
Ponúkame vám publikáciu, kde nájdete podrobné postupy, ako čo zlepšovať v záhradke alebo sade. Knihu, ktorá záhradu urobí naozaj pútavým a podmanivým priestorom, kde po namáhavej práci nájdete vždy miesto oddychu a relaxu. Veríme, že vás rovnako zaujme, ako všetky ostatné knihy o pestovaní zeleniny, kvetov, okrasných rastlín a drevín, vinohradu a ďalších aktivít v záhrade z knižnej edície Praktické rady záhradkárom.

Prvé vydanie tejto knihy vyšlo v máji 2013, druhé v marci 2014 a upravené a rozšírené 3. vydanie je na trhu od prvého polroku 2014 a má flexo väzbu. Táto kniha má vysokú nadčasovú hodnotu.


017

Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhradeMagdaléna Valšíková:
ROK V ZELENINOVEJ ZÁHRADE
Väzba: Flexo
Formát: 190 x 135 mm
Cena: 9,95 €

Rok v zeleninovej záhrade je rovnako ako kniha Rok v ovocnej záhrade + biologická ochrana každodenný praktický sprievodca skúseného i menej skúseného záhradkára. Autorkou tejto knihy je uznávaná slovenská odborníčka na pestovanie zeleniny profesorka Magdaléna Valšíková. Táto publikácia by mala byť súčasťou knižnice každého záhradkára, lebo v nej v ktorejkoľvek časti roka môže nájsť neoceniteľné rady, ako, o čo a kedy sa postarať v zeleninovej záhrade.
Autorka veľmi prakticky rozdelila knihu chronologicky do dvanástich mesiacov, kde uvádza všetky dôležité činnosti v konkrétnej časti roka v zeleninovej záhradke. V knihe sa dočítate o pareniskách a ich umiestnení, skleníkoch a fóliovníkoch. Rozsiahlou témou je pestovanie priesad, ich výsadba a rýchlenie. Autorka predkladá spôsob plánovania rozmiestnenia zeleniny a záhrade. Isto zaujímavou témou je aj striedanie plodín na záhonoch, výber kvalitného osiva a jarné priame výsevy cibuľovej zeleniny.

V knihe nechýbajú ani témy, ktoré zaujímajú každého záhradkára – jarná príprava pôdy a hnojenie. Ďalej autorka venuje pozornosť hydratačným úpravám a nakličovaniu osív. Každého záhradkára osloví príspevok určený pre marcov

é práce Už teraz myslíme na zemiaky. Ďalšiu časť knihy autorka venuje jarným priamym výsevom koreňovej a listovej zeleniny a výsadbe cibuľovej zeleniny. Okrem množstva praktických rád u jednotlivých druhov zeleniny autorka vysvetľuje význam a využitie netkanej textílie.
Rok v zeleninovej záhrade je publikácia, kde nájdete podrobné postupy – ako ošetrovať zeleninu, ako ju zbierať a uskladňovať, aké má zelenina nároky na vlahu, kedy sú výsevy a výsadby pre neskorý zber. Autorka sa venuje aj témam ako je kyprenie pôdy a ničenie burín, ochrana proti chorobám a škodcom. Pozornosť venuje i ošetrovaniu zeleniny a pôdy, pestovaniu a ošetrovaniu trvácej a prezimujúcej zeleniny. Neobchádza ani pestovanie zeleniny v domácnosti, v pivnici a pridáva aj praktické rady o starostlivosti o pivnicu a náradie.Prvé vydanie tejto knihy sa objavilo na knižnom trhu v apríli 2014.

www.YouTube.com/user/Plat4MBooks
www.youtube.com/user/Plat4MBooks

Rady do záhrady nájdete aj v najväčšej svetovej internetovej databáze filmov a krátkych videí YouTube. Na horeuvedenej adrese vydavateľstvo Plat4M Books ponúka praktické rady od profesora Ivana Hričovského. Ide o postupy rôznych rezov stromov a drobného ovocia z hľadiska sezóny, ďalej o rady pri výsadbe stromkov, pri ich úpravy a ochrane, predkladá základné kroky pri tvarovaní a podobne. Videá vznikli v spolupráci so záhradkármi a počet videí neustále pribúda.
Stránka vznikla za účelom vizuálneho vysvetľovania praktických rád od uznávaných slovenských odoborníkov v rôznych oblastiach, ktorí sú väčšina autormi knižných titulov vo vydavateľstve Plat4M Books.
Medzi prispevateľmi sú: prof. Ing. Ivan Hričovský, DrSc., prof. RNDr. Katarína Horáková, DrSc., majster kuchár František Janata, Doc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD., PhDr., Mgr. Katarína Skybová, prof. Ing. Peter Baláž, PhD. a ďalší odborníci.


FACEBOOK
Rady.do.zahrady.profesor.Hricovsky
Veľkej návštevnosti sa teší profil profesora Ivana Hričovského na Facebooku. Takmer každý deň pribúdajú príspevky s radami do záhrady na tejto stránke, ktoré sa venujú nielen ovocinárskej problematike, čo je doména Ivana Hričovského, ale nájdeme tu aj rady od ostatných autorov pub- likácií so záhradkárskou problematikou, ktorí publikujú vo vydavateľstve Plat4M Books. Stránku nájdete ľahko, stačí do vyhľadávača Googlu dať adresu Rady.do.zahrady.profesor.Hricovsky.


OBJEDNÁVKY KNÍH

Knihy, ktoré už vyšli, si môžete objednať emailom na adrese eshop@plat4mbooks.sk. Ak chcete, aby vás vydavateľstvo informovalo o termíne vydania kníh, píšte na tú istú adresu. V čase pred vyjdením knihy potom všetkých záujemcov vydavateľstvo oboznámi o termíne expedície knihy a aj o možnej zľave pri nákupe knihy/kníh.

ZĽAVA NA KNIHY
V prípade záujmu si tieto knihy môžete objednať v eshope vydavateľstva na adrese eshop@plat4mbooks.skAk chcete tieto knihy so zľavou, prečítajte si článok Záhradkárske knihy so zľavou.

________________________

Všetky knihy sú v krásnej viazanej väzbe s flexi obálkou. V kníhkupectvách a obchodných domoch každú z nich môžete dostať za jednotnú cenu 9,95 €.

Ako si objednáte knihy?
Tu uvádzame postupy pri objednávke jednej, dvoch a viacerých kníh. Pri objednávke jednej až dvoch publikácií máte zľavu 1,00 € za každú zakúpenú knihu – uhrádzate však poštovné. Pri kúpe troch a viacerých kníh máte zľavu 2,00 € za publikáciu. Pri zakúpení piatich a viacerých kníh, je už poštovné ZADARMO!

Ako si objednám JEDNU ALEBO DVE KNIHY?
Už pri objednávke jednej alebo dvoch kníh máte zľavu 1,00 €.
Svoju objednávku pošlite na adresu eshop@plat4mbooks.sk. Do emailu napíšte:
1. svoje MENO a PRIEZVISKO
2. kompletnú POŠTOVÚ ADRESU aj s PSČ
3. uveďte ČÍSLO KNIHY/KNÍH, ktorú/é si objednávate (číslo nájdete po pravej strane každej knihy).
4. uveďte ČÍSLO MOBILU pre prípad, že by ste si nevyzdvihli dobierku, aby vás Slovenská pošta mohla o tom informovať.

OBJEDNAVKA-KNIHY-VZOR

Ako si objednám TRI KNIHY A VIAC?
Pri objednávke troch a viacerých kníh ušetríte už 20 %. Pri odbere päť a viac publikácií máte ZADARMO poštovné.
Svoju objednávku pošlite na adresu eshop@plat4mbooks.sk. Do emailu napíšte:
1. svoje MENO a PRIEZVISKO
2. kompletnú POŠTOVÚ ADRESU aj s PSČ
3. uveďte ČÍSLA KNÍH, ktoré si objednávate (číslo nájdete po pravej strane každej knihy).
4. uveďte ČÍSLO MOBILU pre prípad, že by ste si nevyzdvihli dobierku, aby vás Slovenská pošta mohla o tom informovať.

Po obdržaní objednávky vám knihu zašleme na uvedenú adresu dobierkou.

Facebook