Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Detoxikácia organizmu sa „derie“ dopredu

Detoxikácia organizmu sa „derie“ dopredu
 

Šieste vydanie rozšírenej verzie knižného hitu od profesorky Kataríny Horákovej Detoxikácia organizmu – Kľúč k zdraviu sa opäť prediera k čelným miestam rebríčkov na dvoch najvýznamnejších slovenských knižných portáloch Martinus.sk a Gorila.sk.

K dnešnému dňu sa v jednej z najrozsiahlejších kategórií Zdravie – Medicína – Krása na knižnom portáli Gorila.sk kniha prebojovala na koniec prvej desiatky. Aj napriek „uhorkovej“ sezóne sa kniha veľmi dobre predáva a mnohí čitatelia už ocenili rady v tejto publikácii. Gorila.sk naďalej knihu ponúka za exkluzívnu cenu 6,71 €, čím ušetríte až 25 percent z konečnej predajnej ceny.

V rebríčku najpredávanejších kníh v sekcii Zdravie, štýl života na knižnom portáli Martinus.sk medzi vyše 1 300 knihami už na 13. priečke. V podsekcii Prírodná lekáreň kniha zaujala 4. miesto v rebríčku. Martinus.sk knihu predáva s 5-percentnou zľavou za 8,50 €. Za rovnakú cenu Detoxikáciu organizmu predáva aj najväčšie slovenské kníhkupectvo Panta Rhei. Za atraktívnu cenu 6,80 € ponúka publikáciu aj ďalší knižný portál  Ikarus.sk.

Facebook