Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Ganoderma: Všetko pre vaše zdravie

02 jún Odoslal v O knihe, Partneri, Zdravie | 1 komentár
Ganoderma: Všetko pre vaše zdravie
 

Partnerom pri príprave publikácie Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Ganoderma Natura Slovakia, s.r.o. Na stránkach tejto knihy prezentovala svoje produkty Ganoderma – extrakt, Cordyceps sinepsis, Excellium – podhubie a Spirograss – zelená potravina.

Spoločnosť Ganoderma Natura bola založená v roku 2008 za účelom sprístupnenia a šírenia produktov obohatených o extrakty huby Ganoderma lucidum, ktoré majú priaznivý vplyv na ľudské zdravie. Vyrába a uvádza ich na svetový trh spoločností GANO EXCEL so sídlom v Malajzií.

GANODERMA LUCIDUM (LING-ZHI, REISHI) LESKOKORKA LESKLÁ – Na prvý pohľad nie príliš zaujímavá huba, teda z pohľadu praktického hubára. Ale zdanie klame, táto pekná – akoby nalakovaná huba – má fantastické liečebné schopnosti. Významne posilňuje imunitný systém, upravuje krvný tlak a hladinu cholesterolu v krvi, lieči reumu, veľmi účinná je proti migrénam a nespavosti a ocenia ju predovšetkým kardiaci a astmatici. Obsahuje tiež polysacharidy s protinádorovými účinkami, takže je vhodná ako prevencia proti rakovine. Plodnice nie je možné konzumovať priamo, lebo sú tvrdej a drevnatej konzistencie. V medicíne, zvlášť v tej čínskej sa táto huba využíva v podobe sirupov a tinktúr. Vyrastá z koreňov a pňov listnáčov, vzácne i ihličňanov. V čínskych nemocniciach podávajú pacientom extrakt s huby vo forme sirupu ako súčasť liečby pri najrôznejších ochoreniach.

Kliknutím na inzerát uverejnený v publikácii Detoxikácia organizmu sa dostanete na stránku spoločnosti Ganoderma Natura Slovakia.

Facebook