Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Recepty z Plat4M Books: Cestovinové čaro

30 aug Odoslal v Pre ženy, Radíme si navzájom, Recepty, testy | Komentáre vypnuté na Recepty z Plat4M Books: Cestovinové čaro
Recepty z Plat4M Books: Cestovinové čaro
 

Predstavme si ďalší chutný recept cestovinového jedla, ktoré obsahuje cestoviny, bravčové mäso, rajčinový pretlak, kečup a mnoho ďalších chutných prísad. Tento recept je určený pre dve osoby.

Olúpeme cibuľu a bravčové mäso nakrájame na kocky. Nakrájanú cibuľu na rozpálenom oleji alebo masti osmahneme. Po tom ako zosklovatie nasypeme do panvice nakrájané bravčové mäso, ktoré opečieme a zalejeme mäsovým vývarom. Mäso dusíme do mäkka tak, že panvicu prikryjeme pokrývkou. Priebežne miešame. Podľa potreby prilievame mäsový vývar.

Na kolieska nakrájame kyslé uhorky, mrkvu a na pásiky papriku. Olúpeme cesnak a nastruháme syr. Pred koncom dusenia mäsa do panvice prisypeme lisované cesnakové strúčky, rajčinový pretlak s kečupom, brokolicu, korenie a nakoniec paprikové pásiky a kolieska mrkvi a kyslej uhorky. Túto zmes zmiešame s uvarenými cestovinami a nakladáme na taniere.

Ingrediencie pre dve porcie:
250 g cestoviny
300 g bravčové mäso
1 veľká cibuľa
2 PL masť alebo olej
2 ks sladkokyslá uhorka
2 ks strúčik cesnaku
2 PL rajčinový pretlak
50 g brokolica
100 g nakrájaná červená paprika
50 g nakrájaná mrkva
mleté korenie
soľ
100 g mäsový vývar
2 PL tvrdý syr – nastruhaný
2 PL kečupu

Energetická hodnota jednej porcie:
3 872 kJ = 924 kcal

Facebook