Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

ORESI: Porovnajte našu ponuku s konkurenciou!

ORESI: Porovnajte našu ponuku s konkurenciou!
 

Partnerom pri príprave publikácie Katarína Skybová: Redukčná diéta – Ako chudnúť a nehladovať – 4. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Oresi, s.r.o. Na stránke 117 tejto knihy prezentovala ponuku produktov zo svojho portfólia.

Firma ORESI, s.r.o, prevádzkuje v Českej republike a od roku 2009 aj na Slovensku spolu so svojimi obchodnými partnermi maloobchodnú sieť predajní s kuchynským nábytkom pod značkou Oresi kuchyne, registrovanú v rámci Európskej únie.

Už desať rokov sa zaoberáme predajom, vývojom, distribúciou a montážou kuchynských liniek. V súčasnosti má sieť Oresi 50 obchodov po celej Českej republike a s cieľom byť zákazníkovi čo najbližšie otvárame stále nové štúdia.

Snahou našej spoločnosti je poskytnúť zákazníkovi novú kuchyňu vo vysokej kvalite, za nízku cenu a v najkratšom možnom termíne. Veľký dôraz sa pritom kladie aj na funkčnosť a dizajn. Na splnenie týchto pre nás zásadných kritérií je dôležité využitie najmodernejších strojov a technológií pri výrobe, kvalifikovaný tím pracovníkov a spolupráca s tými najlepšími dodávateľmi v segmente.

Katalóg, ktorý je zdarma ku stiahnutiu na www.KuchyneOresi.sk, bol vytvorený kombináciou skutočných fotografií a počítačových vizualizácií. Jeho hlavným účelom je poskytnúť Vám inšpiráciu a priblížiť čo najviac zaujímavých i praktických riešení Vašej novej kuchyne.

Veríme, že si z ponuky kuchýň Oresi vyberiete a budete spokojní dlhé roky.

Ďalšie podrobnosti o Kuchyne ORESI a ďalšie informácie nájdete na webstránke spoločnosti. Kliknutím na inzerát uverejnený v publikácii Redukčná diéta – 4. vydanie sa dostanete na stránku spoločnosti ORESI, s.r.o.

Facebook