Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Moja skúsenosť s chlorellou a jačmeňom

Moja skúsenosť s chlorellou a jačmeňom
 

Môj príbeh sa začal trocha smutne. Chceli sme s manželom druhé dieťa, ale na odporúčanie lekára sme sa o to nemali pokúšať. Nebola som na stav ťarchavosti údajne vhodne pripravená, mohlo by dôjsť k ohrozeniu budúceho dieťaťa a ku komplikáciám i môjho zdravia. Napriek tomu som prežívala silnú túžbu po dieťati.

Mám priateľku, ktorá mi odporúčala vďaka svojim viacročným skúsenostiach, aby som začala užívať zelený jačmeň a chlorellu. Podľa jej rád začala som najprv pravidelne piť zelený jačmeň. Spočiatku som ho prijala s nechuťou, ale v priebehu niekoľkých dní som zelený nápoj pila bez akéhokoľvek odporu a dokonca mi začal chutiť. Asi v priebehu 14 dní som mala pocit, že sa oveľa lepšie cítim a mám oveľa viac energie.

Priateľka kvitovala moje pocity a pridala k jačmeňu aj chlorellu, ktorú som začala užívať v tabletkovej forme. Samozrejme, sa objavili rôzne detoxikačné problémy. Podľa intenzity príznakov som znížila dávky tabliet, ale postupne som ich opäť navyšovala. S nadšením som prijímala pocit vnútorného prečistenia výsledkom čoho bolo, že som sa zbavila niektorých mojich zdravotných neduhov. Jednoznačne som cítila, že mi zelené potraviny pomáhajú. Po prežití niekoľkých nepríjemných chvíľ a po náhlom zlepšovaní môjho zdravotného stavu, som asi po troch mesiacoch zistila, že som tehotná.

Môj lekár nebol nadšený s mojou správou o tehotenstve. Varoval ma, že sa to nemalo stať a mám sa pripraviť na komplikácie. Nepotešil ma, ale ja som ďalej pravidelne pila zelený jačmeň a brala v psychickej pohode tabletky chlorelly. Moje celkové pocity ma urobili šťastnou a tešila som sa na každý deň blížiaceho sa termínu pôrodu.

Prešlo deväť mesiacov a ja som porodila krásnu dcérku. Po celý čas som pravidelne pila 3-krát denne po kávovej lyžičke vo vode rozpusteného jačmeňa a 3-krát denne užívala po 10 tabliet chlorelly. Pozorovala som, ako niektorých mojich známych kvárili prechladnutia, bolesti v krku a podobné neduhy. Mňa však žiadna nemoc nepoložila. Verila som svojmu jačmeňu i tabletkám a úžasné ich pôsobenia som s radosťou šírila medzi priateľkami. Nikoho z nich som nenútila, ale po krátkom čase po mne, asi v priebehu roka, po mojom príklade osem žien otehotnelo a porodilo 9 krásnych detí. A hrdo vyhlasujem, že len vďaka pravidelnému užívaniu jačmeňa a chlorelly.

Veľmi som rada, že medzi nimi bola aj moja kamarátka, ktorá deväť rokov s manželom čakala túžobne na dieťa. Nepodarilo sa jej ani umelé oplodnenie. Ponúkla som jej zelené potraviny, radila jej, aby sa prečistila. Prešla silnou detoxikáciou, nevzdávala sa však a po troch mesiacoch prirodzenou cestou otehotnela. Okrem tejto krásnej správy navyše sa dozvedela, že čaká dvojčatá, ktoré bez problémov a komplikácií donosila a zdravé porodila. Podobne ako ja na jačmeň a chlorellu nedáme dopustiť a patrí im naša veľká vďaka…

Na záver ešte prezrádzam, že náš zelený jačmeň pijeme a tabletky chlorelly v odporúčanej preventívnej dávke berieme všetci v rodine. Manžel, prvorodený syn a aj naša dcérka. Sme zdraví, prekonávame úspešne všetky nástrahy ohrozujúce naše zdravie. Musím priznať, že najúspešnejšie nástrahy prekonáva dcérka, to iste preto, že zelené potraviny prijímala z môjho tela, ktoré som si prečistila ešte pred jej počatím. Som šťastná, že existujú „zázračné“ zelené potraviny a vďačím im za pohodu celej mojej rodiny. Zdravím vás a vrelo vám odporúčam venovať sa takejto ceste spevnenia svojho zdravia.

______________________________

Príbeh je z knihy Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu. V kapitole Zelenou stravou k trvalej očiste sa autorka venuje témam ako je Chlorella pyrenoidosa na očistu a detoxikáciu, Reakcia tela na očistnú kúru, Ako užívať chlorellu?, Chlorella zvyšuje imunitu nastolením zdravej činnosti čreva, Najčastejšia chyba pri užívaní chlorelly, Možno užívať chlorellu počas tehotenstva?, Alarmujúce dôkazy o záťaži tela novorodencov, Chlorella na každý deň, Omladenie čreva modrozelenou riasou Spirulina alga, Mladý jačmeň – zázračný zelený nápoj a Ako užívať zelený jačmeň.

______________________________

Knihu Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu si môžete objednať  tu: books@plat4m.sk.
Ďalšie články týkajúce sa témy chlorella nájdete na blogu autorky TU.

Facebook