Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Agrocultur Bio: Prírodná výživa a stimulácia

28 apr Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Valšíková Magdaléna, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Agrocultur Bio: Prírodná výživa a stimulácia
Agrocultur Bio: Prírodná výživa a stimulácia
 

Partnerom pri príprave publikácie Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Agrocultur Bio. Na 47. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty. Firma bola taktiež partnerom publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana, kde prezentuje produkty na strane 65 a publikácie Anna Jakábová, Pavel Hrubík, Soňa Švecová: Záhrada pre krásu – 1. vydanie, kde boli produkty predstavené na strane 113.  Na strane 61 publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie taktiež prezentuje svoje výrobky.

Agrocultur

Spoločnosť Agrocultur Bio s.r.o. bola založená v roku 2001 v Nitre. Od svojho vzniku sa zaoberá obchodnou činnosťou a poradenstvom.

V súčasnom období sa kladie veľký doraz na produkciu zdravotne nezávadných potravín, čo vedie výrobcov k zvyšovaniu podielu výroby hnojív na báze zdrojov prírodných biologických surovín. Ponúkame biologické hnojivá pre pestovateľov, veľkoobchodníkov i maloobchodníkov.

Hlavnou prioritou našej spoločnosti je maximálna spokojnosť a dôvera zákazníkov. Máme dlhoročné skúsenosti v oblasti výživy rastlín, na základe stavu Vašich porastov Vám odporučíme najvhodnejší prípravok a jeho aplikáciu. K našim zákazníkom pristupujeme individuálne, zodpovedne a kladieme dôraz na budovanie kvalitných partnerských vzťahov.

Humix

humix 2

Pre pestovateľov

humix 3

Pre záhradkárov

humix

Facebook