Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Objavujeme výhody

18 aug Odoslal v Chudneme, diéta, Horáková Katarína, Kozmetika, krása, O knihe, Oddelená strava, Pre ženy, Radíme si navzájom, Zdravie | Komentáre vypnuté na Objavujeme výhody
Objavujeme výhody
 

Tento príspevok je pokračovaním článku Ako správne kombinovať a oddeľovať. Hlavnou zásadou oddelenej stravy, ako som už uviedla, je nemiešať potraviny s rozdielnou dobou trávenia a s rozdielnymi požiadavkami na kyslosť či zásaditosť tráviacich štiav. Konštatovali sme, že ak si zapamätáme schému „Rozdelenie potravín z hľadiska zloženia a ako správne kombinovať“, rýchlo sa naučíme vyberať jedlo tak, aby sme nemiešali nezlučiteľné potraviny.

Záha už nepáli
Kto s tým už začal, pociťuje účinok: záha už nepáli, prestal ho hnevať žalúdok a netrápi ho už ani zápcha. Navyše, postupne sa zbavíme mnohých chorôb vyvolaných jedmi, ktoré zo zle strávenej a hnijúcej potravy prenikajú do krvi. Prečo? Vráťme sa k našej schéme o zlučiteľnosti potravín. Ak ich miešame deň čo deň nesprávne, žalúdočné šťavy nie sú schopné potravu úplne stráviť. Tá prechádza tenkým črevom, kde sa časť výživných látok vstrebáva. Prevažná časť sa však ako nezužitkovaná ukladá na stenách i v záhyboch čriev a takmer „zamuruje“ vstrebávací a tráviaci systém.

Kalové kamene
Množstvo nestrávenej potravy sa ďalej hromadí v záhyboch hrubého čreva a mení sa na tuhú hmotu – kalové kamene – a po celé roky tam zahníva. Takéto črevo je stálym zdrojom otravy organizmu, na ktorého likvidáciu sa musí vynaložiť veľa úsilia a energie. Viac autorka uvádza v knihe Detoxikácia organizmu – nájdete tu http://www.martinus.sk/?uItem=128791.
______________________
NAJBLIŽŠIE SI POVIEME: Spestrime si výber kombinácií.
______________________
DVE KNIHY SO ZĽAVOU. O knihe Oddelená strava: Pre zdravie si viac môžete prečítať tu: http://www.plat4mbooks.sk/?p=7240 a o knižke receptov v Oddelená strava: Recepty a diéty tu:http://www.plat4mbooks.sk/?p=4918. Ponúkame Vám obe knižky so zľavou 20% za spoločnú cenu za 11,95 € (ušetríte skoro 3,00 €). Objednávky posielajte na email: books@plat4m.sk. Nazabudnite uviesť Vaše meno a priezvisko, presnú adresu aj s PSČ. Knihy Vám zašleme na dobierku. Pri každej desiatej objednávke bude poštovné ZADARMO.

Tento príspevok je súčasťou súboru článkov:
Ako správne kombinovať a oddeľovať

Facebook