Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Katarína Horáková: Monitor zdravia

Katarína Horáková: Monitor zdravia
 

Katarína Horáková je autorkou mnohých knižných publikácií a jednou z najvýznamnejších je kniha Monitor zdravia, ktorá vyšla v roku 2005. Profesorka Katarína Horáková vo vydavateľstve Plat4M Books vydala knihy Varovné signály tela a Detoxikácia organizmu – Kľúč k zdravia.

Kniha Monitor zdravia vyšla v roku 2005 v rámci edície Životný štýl ako 87. publikácia v poradí v Knižnici Foxi.

Nájsť správnu cestu osobného zdravotného manažmentu nie je ľahké. Táto kniha, ktorá je voľným pokračovaním knižky Nebojme sa zdravia poradí, ako predchádzať najčastejším chorobám a zdravotným rizikám či ako sa dostať z psychickej krízy. Obsahuje informácie o tom, ktoré vitamíny, minerály a fytochemikálie chýbajú pri rôznych ochoreniach a ako ich telu dodať. Ideálnym lakmusovým papierikom na zistenie stavu organizmu sú testy. Ich absolvovanie orientuje čitateľa nie len v tom, aby varovné signály tela nepodcenil a uvedomil si, aké riziko mu hrozí, ale poradí aj riešenie.

Telo má dobrú pamäť. Sladké hriechy sú často nezlučiteľné so zdravím, čo spozorujeme s pribúdajúcimi rokmi. Pokánie – možno to pokladať za neskorú a navyše nezmyselnú cnosť? Nie, našťastie, telo vie aj odpúšťať. V každom čase a v každom veku máme šancu krivku nášho zdravia zlepšiť. Nikdy nie je neskoro. Pozitívny postoj k životu nám zaručí trvalú mladosť! Ak sme vedychtiví a prístupní novotám, to je výborné, pretože potom sme schopní zachovať si aj zdravie. Pretože len ten, kto je dobre informovaný o vlastnom tele, o jeho možnostiach a reakciách, môže sa chrániť pred rizikom.

_____________________________
Monitor zdravia vydavateľstvo Foxi prinieslo na trh v náklade 12 000 výtlačkov, pričom sa kniha predala takmer do posledného výtlačku.

Facebook