Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Umiestnenie kníh Plat4M Books na Mingle.sk

06 apr Odoslal v Horák Boris, Horáková Katarína, Skybová Katarína, Zaujímavosti, Zdravie | Komentáre vypnuté na Umiestnenie kníh Plat4M Books na Mingle.sk
Umiestnenie kníh Plat4M Books na Mingle.sk
 

K najnovším internetovým kníhkupectvám na Slovensku patrí Mingle.sk. Ponúka všetky prístupné knihy vydané u nás a v susednom Česku. Z ponuky vyše 8 000 kníh sú až tri publikácie z vydavateľstva Plat4M Books v prvej pätnástke!

V zozname najpredávanejších kníh elektronického kníhkupectva TOP50 je na začiatku apríla 2012 na 4. priečke kniha od Kataríny Horákovej Varovné signály tela. Na šiestom mieste je v súčasnosti publikácia Titanic: Pýcha a skaza od Borisa Horáka a na 14. mieste je Redukčná diéta – Ako schudnúť a nehladovať? z pera Kataríny Skybovej.

Čo je Mingle.sk?
Mingle.sk je najrýchlejšie sa rozvíjajúce slovenské internetové kníhkupectvo. Milovníkom písaného slova denne prináša nové a nové knihy plné napínavých, dramatických, milostných i smutných príbehov. Každá kniha prejde pozorným zrakom zostavovateľov ponuky na stránkach Mingle.sk, čo pomáha záujemcom o knihy nájsť tie, s ktorých obsahom sa chcú zoznámiť.

V ponuke nájdete tisíce kníh od stoviek najznámejších svetových spisovateľov súčasnosti i minulosti. Rozdelené sú do dvoch desiatok kategórií – počnúc knihami o cestovaní a končiac publikáciami, ktoré sa venujú zdravému životnému štýlu. Knihy tu nájdeme od takých svetových knižných celebrít, ktoré patria do výkladnej skrine každého kníhkupca na celom svete – Charles Dickens, Mark Twain, Conan Doyle alebo Danielle Steelová či Stephenie Meyerová.

Facebook