Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Ivan Hričovský: Výstava Záhradkár v Trenčíne

28 mar Odoslal v Hričovský Ivan, O knihe, Prednášky a videá, Radíme si navzájom, Záhrada | Komentáre vypnuté na Ivan Hričovský: Výstava Záhradkár v Trenčíne
Ivan Hričovský: Výstava Záhradkár v Trenčíne
 

Pred rokom mi viacerí priatelia tu na Facebooku vyčítali, že som im nedal v dostatočne veľkom predstihu vedieť o záhradkárskej výstave ZÁHRADKÁR na výstavisku Expo Center v Trenčíne. Takže tento rok tak činím a oznamujem všetkým mojim priateľom, že od 6. do 9. apríla 2016 sa na výstavisku pod hradom Matúša Čáka koná už 22. veľtrh potrieb pre záhradkárov.Program počas týchto štyroch dní bude nesmierne bohatý a zaujímavý pre všetkých záhradkárov. Nebudú chýbať ani odborné prednášky z oblasti ovocinárstva, ochrany rastlín, ale aj poradenská činnosť – ovocinárska, kvetinárska, zeleninárska, sadovnícka, ochrany rastlín proti chorobám a škodcom i právna.

Ivan Vallo: Trávniky pre krásu, šport a relax, Plat4M Books, 2016Nebude chýbať ani tradičný krst knihy – ďalšej novinky v rámci obľúbenej edície Praktické rady záhradkárom z vydavateľstva Plat4M Books. Oficiálne hneď po slávnostnom otvorení výstavy do života uvedieme publikáciu z pera Ing. Ivana Valla TRÁVNIKY pre krásu, šport a relax, ktorá len nedávno prišla na pulty kníhkupectiev na Slovensku. Jedným z krstných otcov budem aj ja a spolu s autorom knihy poskytneme po krste autogramiádu v pavilóne 3 pred prednáškovou miestnosťou.

Stretneme sa na prednáškach?
Všetci, čo máte radi svoju záhradku a pestujete v nej kvety či ovocné stromky, nesmiete chýbať! Je to doslova pastva na oči s množstvom pestovateľských lákadiel. Pre tých, ktorí budú mať záujem o moje prednášky – oznamujem, že budú dve.

Prvá prednáška
Prvá s autogramiádou bude hneď v úvodný deň v stredu 6. apríla 2016 o 12.00 h v Pavilóne 3 – Programové centrum pod názvom JARNÉ PRÁCE V ZÁHRADE. Pred prednáškou a aj po nej si budú záujemcovia môcť zaobstarať moje knihy Osvedčené rady do záhrady a Rok v ovocnej záhrade + biologická ochrana, ale aj ostatné tituly z edície Praktické rady záhradkárom.

Druhá prednáška
Druhú prednášku OVOCINÁRSKE DIALÓGY v priestoroch Pavilónu 7 budem mať v sobotu 9. apríla 2016 od 13.30 do 15.00 h. Ak vás tieto témy zaujímajú, teším sa na stretnutie!

Pár snímok z výstaviska
Prikladám niekoľko obrázkov z prvého dňa na výstave Záhradkár 2015, ktoré zachytil objektív pracovníkov vydavateľstva Plat4M Books minulý rok. Viac týchto snímok z výstavy nájdete ešte tu:http://on.fb.me/1yc3pjx.

_________________________________
PRAKTICKÉ RADY ZÁHRADKÁROM. Pestovaniu ovocných stromov a drobného ovocia s množstvom praktických rád sa venujú aj dve publikácie z pera nestora slovenského ovocinárstva profesora Ivana Hričovského Rok v ovocnej záhrade a Osvedčené rady záhradkárom. So zľavou si ich môžete zakúpiť TU.

Facebook