Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Predstavujeme: Detoxikácia organizmu

Predstavujeme: Detoxikácia organizmu
 

Začiatkom júna 2012 z dielne nášho vydavateľstva Plat4M Books prichádza na slovenský trh dlhoočakávané rozšírené vydanie knižného bestselleru Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu. Autorka knihu rozšírila o takmer 50 strán a zodpovedala mnohé otázky čitateľov predchádzajúcich vydaní.

Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu, Plat4M Books, 2012Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky – a to sú pôvodcovia našich chorôb. Často sa snažíme „odhladovať“ prebytočné kilogramy nevyváženou rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však niet čo čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, že okrem zdravého stravovania akú dôležitú úlohu hrá pravidelná detoxikácia – očista organizmu.

 

Autorka prichádza s jej rozšírenou a doplnenou verziou, ktorá vzniká na základe množstva reakcií čitateľov knihy. Kniha príde na slovenský knižný trh v prvej polovici roku 2016 v rozsiahlom vydaní s pevnou väzbou ako súčasť edície Ako byť zdravý v každom veku pod názvom
Ako zmeniť kvalitu života k lepšiemu
DETOXIKÁCIA ORGANIZMU
Kľúč k zdraviu 

Táto kniha sa prvýkrát dostala do predaja v roku 2007. Na rekordné tri mesiace sa stala najpredávanejšou knihou na Martinus.sk a dlhé mesiace bola v TOP 50. V mnohých predajniach Panta Rhei bola niekoľko týždňov TOP 1. Od jej prvého vydania mala ďalšie štyri. Po jej opätovnom výpredaji sme naplánovali uvedenie knihy na trh začiatkom júna 2012 doplnenú o ďalšie objavné informácie od úspešnej slovenskej autorky. Pri šiestom vydaní knihy sme sa vo vydavateľstve rozhodli dať tejto úspešnej publikácii nový punc, zmenili sme jej obálku a dostala aj nové grafické stvárnenie.

ODKAZ AUTORKY KNIHY

Mali by sme vziať veci do vlastných rúk a naučiť sa, ako sa starať sami o seba a našich blízkych. Staňme sa vyznávačmi prirodzeného zdravia a životného štýlu. Žijeme v informatickej ére, no napriek tomu niektoré dôležité informácie, často dokonca aj tie životne dôležité, sú nám neznáme. Učme sa o zdravej výžive, rastlinách a prirodzených spôsoboch ako udržať seba a svoju rodinu v zdraví a začnime svoju novú kariéru v tejto vzrušujúcej oblasti. Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že sústavné vzdelávanie o prirodzenom zdraví môže naozaj zmeniť náš život k lepšiemu. Ochrana zdravia je najväčšia príležitosť, ktorú poskytuje 21. storočie.

AUTORKA KNIHY

Facebook Katarína Horáková Prof. RNDr. Katarína Horáková, DrSc., profesorka všeobecnej biológie Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Počas pôsobenia na univerzite vychovala stovky odborníkov v oblasti mikrobiológie a biomedicínskeho inžinierstva. Popri pedagogickej práci sa roky výskumne zaoberala vyhľadávaním nových, biologicky aktívnych látok s antimikrobiálnymi, antioxidačnými a protinádorovými vlastnosťami. Bola vedúcou medzinárodných projektov v oblasti vývoja veľmi citlivých imunotestov, zisťujúcich neškodnosť potravín. Vychádzajúc z poznatkov v tejto oblasti sa začala hlbšie zaoberať aj štúdiom spôsobov správnej výživy a zdravého životného štýlu. Je autorkou mnohých vedeckých, odborných a vedeckopopulárnych publikácií. V súčasnosti prednáša a je garantkou odboru Starostlivosť o telesné a duševné zdravie na Univerzite tretieho veku Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.

Katarína HorákováKatarína Horáková je autorkou viacerých knižných titulov ako napríklad Ako mať zdravé srdce a cievy v každom veku (2015, Plat4M Books), Ako mať zdravý mozog v každom veku (2014, Plat4M Books, boli už dve dotlače tejto knihy), Oddelená strava: Pre zdravie (2014, Plat4M Books, boli už dve dotlače tejto knihy), Oddelená strava: Recepty a diéty (2012, Plat4M Books, dodnes boli už tri dotlače tejto vyhľadávanej knihy), Varovné signály tela (2011, Plat4M Books – kniha vyšla v náklade takmer 10 000 výtlačkov, je už dnes vypredaná, zatiaľ sa žiadna dotlač neplánuje),  Umenie zdravo žiť (2009, Metro Media – rozpredali sa dve dotlače s celkovým nákladom 18 000 výtlačkov), Monitor zdravia (2005, Foxi – predalo sa vyše 25 000 výtlačkov), Oddelená strava I. (1998, Semic Media – v rokoch 1998 až 2005 sa predalo 130 000 výtlačkov v desiatich dotlačiach v slovenskej verzii a 56 000 výtlačkov v českej verzii), Oddelená strava II. A čo ďalej? (2001, Semic Media – vyšla v piatich dotlačiach v celkovom náklade 50 000 výtlačkov), Nebojme sa zdravia (2001, Semic Media – v českej a slovenskej verzii po 15 000 výtlačkov), Oddelená strava Recepty a diéty (2001, Semic Media – predávalo sa aj ako príbal k časopisu Ženský magazín za zvýšenú cenu a predalo sa vyše 26 000 výtlačkov), Oddelená strava Očistné kúry a diéty (2002, Semic Media – predávalo sa aj ako príbal k časopisu Ženský magazín za zvýšenú cenu a predalo sa skoro 30 000 výtlačkov) a ďalšie publikácie.

Elektronická verzia Detoxikácie organizmu si môžete zakúpiť už od júna 2012 aj v anglickej verzii v iTunes pod názvom Body Detox.

DETAILY O KNIHE

Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu
Kľúč k zdraviu

Vydavateľstvo
Plat4M Books

ISBN titulu
978-80-970747-2-2

EAN titulu
9788097074722

Názov publikácie
Detoxikácia organizmu

Podtitul publikácie
Kľúč k zdraviu
Zmena života k lepšiemu

Meno autora
Katarína Horáková

Počet strán
132 strán

Rozmery publikácie
135 x 190 mm

Žáner
Zdravý životný štýl / Zdravie

Väzba
Brožovaná väzba
Obálka má výrez a záložku

MOC
8,95 € 

Termín expedície
Jún 2012

Grafické stvárnenie knihy
iGor Kovár

Facebook