Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Agrofinal: Viac ako 20-ročná tradícia výroby pneumatického výsevného systému MISTRAL

28 apr Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Valšíková Magdaléna, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Agrofinal: Viac ako 20-ročná tradícia výroby pneumatického výsevného systému MISTRAL
Agrofinal: Viac ako 20-ročná tradícia výroby pneumatického výsevného systému MISTRAL
 

Partnerom pri príprave publikácie Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Agrofinal. Na 57. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty. Firma bola taktiež partnerom publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana, kde prezentuje produkty na strane 79 a publikácie Anna Jakábová, Pavel Hrubík, Soňa Švecová: Záhrada pre krásu – 1. vydanie, kde boli produkty predstavené na strane 103.

AGROFINAL, spol. s r.o. Hlohovec (mesto 60 km východne od Bratislavy) vyrába už 20 rokov pneumatický výsevný systém Mistral. Na báze tohto systému sú konštruované pneumatické sejačky, ktoré sa používajú pre výsev všetkých druhov osív o veľkosti zŕn od 1 do 10 mm. Sejačky preto možno použiť pre výsev nielen hustosiatych obilovín, ale aj strukovín a olejnín (hrach, fazuľa, sója, repka atď). Pneumatický výsevný systém MISTRAL je schopný pokrývať všetky kategórie sejačiek ohľadne pracovnej šírky (od 2,5 do 8 m), kompletizácie jeho príslušenstva so všetkými druhmi strojov na prípravu pôdy (pasívne kultivátory a aktívne rotačné brány), typov bodiek, kapacity násypky, elektronického vybavenia, doplnkov atď.

Agrofinal-Mistral

Základné komponenty sejacích strojov MISTRAL sú úspešne implementované do strojov pre redukovanie predsejbovej prípravy pôdy, vrátane bezorebnej techniky. Použitie pneumatického sejacieho systému umožňuje dosiahnuť podstatne vyššiu úrodu a taktiež redukovanie spotreby osiva. Naša spoločnosť je dodávateľom základných komponentov pneumatických sejacích strojov pre rôzne firmy.

70% z vyrobenej produkcie exportujeme do Európskej únie, predovšetkým Nemecka, Španielska, Talianska a Ruska. So svojimi partnermi sa zúčastňuje na najdôležitejších medzinárodných výstavách, ako napr.: Agritechnika Hannover, EIMA Boloňa, SIMA Paríž a.i.

 

Záhradná technika

minimistral

Facebook