Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Organix: Pomáhame farmárom riešiť problémy

28 apr Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Valšíková Magdaléna, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Organix: Pomáhame farmárom riešiť problémy
Organix: Pomáhame farmárom riešiť problémy
 

Partnerom pri príprave publikácie Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť ORGANIX. Na 63. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty. Firma bola taktiež partnerom publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana. Produkty prezentuje na strane 59.

ORGANIX, s.r.o. Nitra vznikla v roku 2005 s cieľom priniesť na slovenský trh produkty, ktoré pomáhajú farmárom riešiť problémy súvisiace s neustále sa meniacimi klimatickými a pôdnymi podmienkami pod vplyvom globálneho otepľovania. Pri výbere produktov z celého sveta dbáme hlavne na účinok a ekologickú nezávadnosť. Sme toho názoru, že najlepším zdrojom týchto produktov sú suroviny rastlinám vlastné, teda príroda samotná.

Organix

Sme exkluzívnym zástupcom spoločnosti AGRITECNO FERTIZANTES v SR, ktorá patrí medzi špičku vo výrobe prírodnej výživy a ochrany rastlín vo svete. Pridanou hodnotou firmy ORGANIX je individuálny prístup k pestovateľovi plodín s odborným poradenstvom v používaní týchto produktov. Môžete sa na nás spoľahnúť, že pri riešení Vám odporučíme len to , čo má pre vašu úrodu a jej kvalitu význam.

Sadbové zemiaky

01

Veľkoobchod

zahrada

ORGANIX, s.r.o. disponuje dostatočným zázemím – odbornými poradcami, flexibilným zásobovaním, serióznym prístupom v oblasti financií – aby uspokojilo vaše požiadavky.

Facebook