Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Agrobiosfer: Kombinácia kvalitných prípravkov a poradenskej činnosti

28 apr Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Valšíková Magdaléna, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Agrobiosfer: Kombinácia kvalitných prípravkov a poradenskej činnosti
Agrobiosfer: Kombinácia kvalitných prípravkov a poradenskej činnosti
 

Partnerom pri príprave publikácie Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Agrobiosfer. Na 67., 81. a 93. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty. Firma bola taktiež partnerom publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana. Produkty prezentuje na stranách 51, 63 a 83. Na strane 77 publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie taktiež prezentuje svoje výrobky.

Spoločnosť Agrobiosfer, s.r.o. je výhradným zastúpením spoločnosti LEILI, ktorá patrí medzi 5 najväčšich svetových výrobcov prírodnej výživy rastlín na báze morských rias so stimulačným a protistresovým účinkom. LEILI hnojivá z morských rias sú prítomné vo viac než 100 krajinách sveta a vyznačujú sa vysokou kvalitou, šetrnosťou k životnému prostrediu a výnimočnými funkciami a účinkami v poľnohospodárstve. Leili produkty zabezpečujú racionálnu výživu rastlín, ktorá zvyšuje zisky pre farmárov a zároveň spĺňa rastúce požiadavky na produkciu kvalitných a zdravých potravín pri dlhodobej udržateľnosti poľnohospodárskeho prostredia.

 

agrobiosfer

Hlavným cieľom spoločnosti Agrobiosfer je dosiahnutie vysokej spokojnosti svojich zákazníkov kombináciou kvalitných prípravkov a poradenskej činnosti. Svojím zákazníkom naviac ponúkame možnosť poradenskej služby v oblasti agronómie, výživy a fyziológie rastlín a ochrany rastlín. Naša práca spočíva v sledovaní a kontrolovaní porastov, fotodokumentácie počas celej vegetácie a v neposlednom rade aj v spracovaní a vyhodnotení výsledkov po ukončení vegetácie (grafické a numerické spracovanie výsledkov).

Agrobiosfer

Agrobiosfer2

Agrobiosfer3

Naše prírodné prípravky zvyšujú produkciu zdravých a chutných potravín, prispievajú k ochrane životného prostredia a rozvoju trvalo udržateľného poľnohospodárstva. Naše prírodné extrakty prispievajú k lepšiemu využitiu živín z pôdy a zároveň neznečisťujú vodný obal našej Zeme a prispievajú k zníženiu emisii oxidu uhličitého. Práve pedosféra (pôda), hydrosféra (rieky, oceány) a atmosféra (ovzdušie) sú súčasťou našej biosféry a naša spoločnosť Agrobiosfer, s.r.o. vďaka prírodných extraktom na výživu, stimuláciu a ochranu rastlín má pozitívny vplyv na súhrn všetkých ekosystémov v našej biosfére.

Facebook