Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

PKS: Môžeme byť len takí zdraví, ako je zdravá naša pôda a voda

28 apr Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Valšíková Magdaléna, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na PKS: Môžeme byť len takí zdraví, ako je zdravá naša pôda a voda
PKS: Môžeme byť len takí zdraví, ako je zdravá naša pôda a voda
 

Partnerom pri príprave publikácie Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť PKS. Na 147. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty. Firma bola taktiež partnerom publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana. Produkty prezentuje na strane 137.

PKS

Podeľte sa s nami o poznatky ako ozdraviť a obnoviť pôdu  jednoduchým a účinným spôsobom a pomôcť našej ťažko skúšanej Prírode. V snahe ozdraviť našu záhradku a podporiť jej úrodnosť inými ako tendenčnými prostriedkami sme začali  používať náradia z bronzu. Inšpiráciou nám bolo riešenie  mimoriadneho poklesu úrodnosti pôdy v Bulharsku v 30. rokoch, kedy po výmene železných pluhov za bronzové, na radu Viktora Schaubergera, stúpla úrodnosť až o 30%.

 

Bronzové náradie nám učarovalo  svojimi vlastnosťami, výnimočnou kvalitou a účinkom na rastlinky. Presvedčili sme sa, že na rozdiel od železného náradia, ktoré pôdu demineralizuje a vyčerpáva, bronzové náradie ju vitalizuje, pomáha dlhšie zachovať vlhkosť a uvoľňovaním medi podporuje zdravie a odolnosť rastlín.

                                       E-Shop

foto-1

 

Facebook