Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Plantex: Dodáme Vám dobré stromy, aby ste dopestovali chutné ovocie

28 apr Odoslal v Autori, Hričovský Ivan, O knihe, Partneri, Tamašek Zoltán, Valšíková Magdaléna, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Plantex: Dodáme Vám dobré stromy, aby ste dopestovali chutné ovocie
Plantex: Dodáme Vám dobré stromy, aby ste dopestovali chutné ovocie
 

Partnerom pri príprave publikácie Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Plantex. Na ľavej predsádke tejto knihy prezentovala svoje produkty. Firma bola taktiež partnerom publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec, Zoltán Tamašek – Rok v ovocnej záhrade + Biologická ochrana. Produkty prezentuje na predsádke vpravo. Na strane 129 publikácie Ivan Hričovský, Martin Durec: Rok v ovocnej záhrade – 2. vydanie taktiež prezentuje svoje výrobky.

Firma Plantex s.r.o je jedným z dodávateľov čerstvého ovocia a štiav do viac ako 65 materských, základných, ale aj špeciálnych škôl, kde deťom od 3 do 15 rokov pravidelne raz týždenne dodávame jablká rôznych odrôd a našu chutnú a zdravú 100% jablkovú šťavu bez pridaného cukru a konzervantov. Tak si každý týždeň viac ako 13 000 detí v Piešťanoch,Novom Meste nad Váhom, Trnave, Seredi , okolitých obciach ,ale aj Kežmarku a okolí pochutná na zdravej desiate či olovrante z našich sadov. Ovocie pestujeme v integrovanej produkcii, pod stálym dohľadom odborníkov tak dostanú deti len to najlepšie čo sa u nás urodí.

OVOCNÉ SADY Plantex

Symbol jablka a slogan „chutné ovocie“ predstavuje našu ovocinársku výrobu a predaj ovocia. Asi 13 km od Piešťan, v lokalite obcí Veselé a Rakovice v sadoch o rozlohe 100 ha pestujeme jablká, v menšej miere slivky a broskyne. V intenzívnych jabloňových sadoch v tvare štíhleho vretena na podpníku M 9, so zatrávneným medziradím, opornou konštrukciou a kvapkovou závlahou a z časti aj s vybudovaným systémom sietí proti ľadovcu, dopestujeme ročne asi 4000 ton jabĺk. V odrodovej skladbe sú v najstarších sadoch z roku 1999 zastúpené rezistenty ´Topaz´, ´Rubinola´, ´Rajka´, nosnými odrodami sú ´Golden delicious Reinders´®, ´Gala Schniga´® a´Gala Galaxy Selecta´®, ´Pinova´, ´Fuji Kiku´® , z letných odrôd pestujeme odrodu´Earlygold´ a z ďalších odrôd ´Morrenś® Jonagored Supra´ a´Braeburn Hillwell´ a ich klony.

OVOCNÉ ŠKôLKY PlantexPlantex

Symbol knip stromu a slogan „dobré stromy“ predstavuje výrobu výpestkov v ovocných škôlkach, ktoré sú podľa sortimentu a technológie výroby špecializované na hobby škôlku a profi škôlku.

 ZÁHRADNÉ CENTRUM Plantex ponúka:

OVOCNÉ STROMČEKY

OVOCIE

ZELENINA

SEMENÁ

SAMOZBER – jahôd, broskýň, jabĺk

PROJEKTOVANIE – ovocných sadov

PROJEKTOVANIE – okrasných záhrad

REALIZÁCIU – projektovej činnosti

DOPLNKOVÝ TOVAR- predaj substrátov, črepníkov, hnojív, mulčovacej kôry, záhradnej  keramiky, okrasné kamene

OKRASNÉ DREVINY – ihličnaté a listnaté dreviny, trvalky, trávy, ruže

ZÁHRADKÁRSKE AKCIE – akcie pre Vás ako poďakovanie od nás

DOBIERKOVÚ SLUŽBU A OBJEDNÁVKY CEZ INTERNET – túto sezónu spúšťame internetový predaj ovocných stromčekov.

PLANTEX BAZÁR – ide o tovar, ktorý „zostal“ a vy si môžete niečo nájsť do svojej záhrady čo potrebujete a ešte k tomu za výhodnú cenu

ARANŽOVANIE – interiérov a exteriérov

 

Budeme sa tešiť ak nás navštívite osobne v záhradnom centre vo Veselom alebo využijete možnosť objednávky prostredníctvom e-shopu.

Sadenice-Slide

 

 

 

 

Facebook