Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Riverm: Rastlinná výživa 3. tisícročia

28 apr Odoslal v Autori, O knihe, Partneri, Valšíková Magdaléna, Záhrada, Záhrada | Komentáre vypnuté na Riverm: Rastlinná výživa 3. tisícročia
Riverm: Rastlinná výživa 3. tisícročia
 

Partnerom pri príprave publikácie Magdaléna Valšíková: Rok v zeleninovej záhrade – 1. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Riverm. Na 115. strane tejto knihy prezentovala svoje produkty.

Riverm

RIVERM je univerzálna, tekutá, ekologická, organická rastlinná výživa novej generácie.
Je určená pre všetky rastliny pestované na poliach, lúkach, v záhradách, sadoch, lesoch, skleníkoch, jazierkach, bytoch, balkónoch atď. Je vhodná na postrek, morenie resp. máčanie semien, namáčanie sadeníc a zálievku koreňov. Napomáha klíčivosti semien, zlepšuje tvorbu a formovanie koreňového systému, stimuluje rast a rozvoj rastlín, ich odolnosť proti mrazom. Má vplyv na zvýšenie úrody a jej kvalitu. Obzvlášť dobré sa prejavuje v oblastiach s nedostatkom vlahy.

RIVERM zlepšuje zdravotný stav rastlín, posilňuje ich imunitu proti bakteriálnym, vírusovým a plesňovým infekciám. Jeho použitím dochádza k zvyšovaniu kvality plodov, ich chuti a obsahu vitamínov a zároveň k zníženiu akumulácie ťažkých kovov, radionuklidov, dusičnanov a dusitanov. Je vyrobený na báze humusu. Ma schopnosť revitalizovať pôdu zvyšovaním podielu humusu v nej.

Dôležitou vlastnosťou RIVERM-u je, že obsahuje azotobaktérie a fosfobakterie, ktoré fixujú atmosférický dusík a demineralizujú ťažké a zasolené pôdy.

Galéria

organic2

Facebook