Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Spestrime si výber kombinácií

22 aug Odoslal v Chudneme, diéta, Horáková Katarína, Kozmetika, krása, O knihe, Oddelená strava, Pre ženy, Radíme si navzájom, Zdravie | Komentáre vypnuté na Spestrime si výber kombinácií
Spestrime si výber kombinácií
 

Tento príspevok je pokračovaním článkov Ako správne kombinovať a oddeľovať a Objavujeme výhody. Prvým predpokladom je, aby sme už zmenili svoje predošlé nesprávne postupy. Keďže druhým nepriateľom človeka – po stále upchatom a jedovatom čreve – je prekyslenie organizmu, mali by sme sa vzdať starých predsudkov o silných raňajkách, slabšom obede a večeri pre nepriateľa.

Mali by sme sa sústrediť na skladbu jedla z hľadiska kyslosti a zásaditosti a výživnej hodnoty – koľko obsahuje aktívnych (živých) enzýmov, vitamínov, minerálnych látok, fytochemikálií, zdrojov energie. Veľmi dôležité je tiež rešpektovať cyklus látkovej premeny.

Zmätené informácie
Pri nesprávnej kombinácii potravín sa totiž stáva, že ani jedna súčasť sa nestrávi dokonale, pretože tráviace ústrojenstvo vysiela zmätené informácie a požiadavky na vylučovanie tráviacich štiav a enzýmov.
______________________
NAJBLIŽŠIE SI POVIEME: Aké majú byť raňajky.
______________________
DVE KNIHY SO ZĽAVOU. O knihe Oddelená strava: Pre zdravie si viac môžete prečítať tu: http://www.plat4mbooks.sk/?p=7240 a o knižke receptov v Oddelená strava: Recepty a diéty tu:http://www.plat4mbooks.sk/?p=4918. Ponúkame Vám obe knižky so zľavou 20% za spoločnú cenu za 11,95 € (ušetríte skoro 3,00 €). Objednávky posielajte na email: books@plat4m.sk. Nazabudnite uviesť Vaše meno a priezvisko, presnú adresu aj s PSČ. Knihy Vám zašleme na dobierku. Pri každej desiatej objednávke bude poštovné ZADARMO.

Tento príspevok je súčasťou súboru článkov:
Ako správne kombinovať a oddeľovať
Objavujeme výhody

Facebook